Yeni Star Wars Filminden İlk Görüntü Geldi

ads ads ads ads
16/02/2016

ads
Yeni Star Wars Filminden İlk Görüntü Geldi

15 Aralık 2017’de vizyona girecek yeni Star Wars filmi Episode VIII’in şimdilik kesinleşmiş bir başlığı yok. Ancak filmin çekilmeye başlandığında dair elimizde kesin bilgi mevcut. Hatta bu bilgi, filmden gelen ilk görüntü ile birleşerek daha da heyecan verici bir hal alıyor. Rian Johnson’ın hem senaryosunu yazdığı, hem de yönetmenlik koltuğuna oturduğu filmin çekimlerine başlanmasını yayınlanan resmi video ile kutluyoruz. 

Yeni filmden ilk görüntünün, yani Heybeliada’daki Luke Skywalker’ın karşımıza çıktığı video, Episode VIII çekimlerinin başladığını dosta düşmana ilan ediyor.

Benicio del Toro da kadroya dahil oldu

Filmin kadrosunda The Force Awakens’tan Mark Hamill, Carrie Fisher, John Boyega, Daisy Ridley, Oscar Isaac ve Adam Driver yer alıyor.

Bu kemik ekibe Episode VIII’te eşlik edecek isimler ise belli oldu. Benicio del Toro’nun filmde yer alacağı zaten konuşuluyordu. Bu durum bugün resmiyet kazandı. Hangi karaktere can vereceği açıklanmayan del Toro’nun haricinde Laura Dern ve Kelly Marie Tran de Episode VIII kadrosuna katıldı.

Play Tuşu

16/02/2016 10:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Star Wars, Episode VIII, Star Wars Episode VIII
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.