Yenicami-Lefke maçında olay!

ads ads ads ads
21/09/2014

ads
Yenicami-Lefke maçında olay!

Lefkoşa’da dün oynanan Yenicami-Lefke futbol kulüplerinin Süper Kupa karşılaşması sırasında çıkan kavga da bugünkü polis bülteninde yer aldı. Olayda bir polis yaralanırken, 9 kişi tutuklandı; polis aracı hasar gördü.

Lefkoşa Atatürk Stadyumu’nda Yenicami Ağdelen Spor Kulübü ile Lefke Spor Kulüpleri arasında oynanan Süper Kupa final maçında 9 kişi, alkollü içki tesiri altında tasarruflarında kanunsuz olarak bulundurdukları patlangaçları sahaya atarak sahaya girdi.

Olay sırasında C.Ö. (E-26) G.İ. (E-28), E.G. (E-35), A.R. (E-28), A.T. (E-25), O.T. (E-43), B.A. (E-28), H.A. (E-21) ve Ş.H. (E-25) kendilerine müdahale eden polisleri darp ederek, görevinden men etmeleri ardından da tutuklanarak, sevk aracına yerleştirildikleri sırada aracın demir korkuluklarını, vurup kırarak hasara uğrattı.

Öte yandan maçın başladığı sıralarda, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu patlangaçları, saha içine atan C.Ö. (E-26) sahada görevli Polis Memuru Kemal Özkılıç’ı boynundan yaraladı. Özkılıç, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinde boynuna üç dikiş atıldıdıktan sonra taburcu edildi. 

21/09/2014 12:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Yenicami-Lefke futbol kulüpleri, super kupa, kavga, haber kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.