Yılın En İyileri Ödüllerini Aldı

ads ads ads ads
22/01/2016

ads
Yılın En İyileri Ödüllerini Aldı

 

En Moda Dergisi “Yılın En İyileri” ödül töreni gerçekleşti. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ödül töreninde, yılın en iyilerine ödülleri takdim edildi

YILDIZ GEÇİDİ YAŞANDI: Gecede Türkiye ve ülkemizden birçok ünlü isim yer aldı. Wilma Elles, Doğuş, Buray Hoşsöz, Ece Gürsel, Ferhat Göçer, Ömür Gedik, Ziynet Sali ve Osman Alkaş olmak üzere birçok ünlü gecede ödül aldı

ONUR ÖDÜLÜ MUSTAFA ÖZSOY’UN: Yılın en iyileri ödül töreninde Onur Ödülü, Havadis Gazetesi Magazin ve Spor Müdürü Mustafa Özsoy’a takdim edildi. Gecede ünlü sanatçı Wilma Elles ve Kıbrıslı sanatçımız Buray’a ise ödüllerini Mustafa Özsoy takdim etti


En Moda Dergisi “Yılın En İyileri” ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ödül töreninde, yılın en iyilerine ödülleri takdim edildi.

Merit Royal Hotel ve Maxim Royal ana sponsorluğunda gerçekleşen tören, birçok ünlü ismin bir araya gelmesine vesile oldu. Törene katılanlar arasında Ziynet Sali, Wilma Elles, Safiye Soyman, Ferhat Göçer, İlyas Yalçıntaş, Yüksek Sadakat, Asil Çağıl, Kıbrıs’ın sevilen sesi Ayşegül Zaim, Tuğçe Sarıkaya, Yağmur Ayaz, Ozan Orhon, Doğuş, Simge, Buray, Aydilge, Ece Gürsel, Banu Zorlu, Cengiz Abazoğlu, Nihat Odabaşı, Murat Besim Tibuk, Reha Arar, Leyla Kırca, Kıbrıslı Tiyatro ve Sinema sanatçısı Osman Alkaş da vardı.

Gecenin açılışını Banu Zorlu “Değer mi?” şarkısıyla yaptı. En Moda Prodüksiyon Direktörü Özer Akkeleş ise gecenin açılışını gerçekleştirdi.

Önce yılın yönetim, meslek, iş dünyası alanında ödülleri dağıtıldı daha sonra da sanat ve magazin dünyasının ödülleri verildi.



Gedik’ten Haçiko için çağrı

Ömür Gedik’e ödülü takdim edildikten sonra, konuklar Dillirga’nın yepyeni versiyonu ile coştu. Ömür Gedik, Kıbrıs’ı çok sevdiğinden bahsettikten sonra, bundan sonra da sık sık geleceğinin müjdesini verdi. Sanatçı, “Merit ailesine teşekkür ediyorum ve özellikle Hande Tibuk’a. Benim beş yıl önce kurduğum Hayvan Hakları Derneği HAÇİKO’nun en büyük destekçilerinden biri Hande Tibuk. Çok az destekçimiz var ama en büyük destekçimiz. Bu salonda da çok değerli insanlar var. Hepinizin desteklerini bekliyoruz. Ama Hande’nin destekleri çok önemli” diyerek duygularını dile getirdi.

Buray “İstersen” dedi

Buray, ödülünün ardından radyolarda fırtınalar estiren ve Türkiye’yi kasıp kavuran şarkısı “İstersen” ile bu defa da En Moda En İyiler Ödül töreni misafirlerini yerlerinde oturtmadı.



Doğuş, salonu inletti

Yılın En İyi Bestecisi ödülünün sahibi ise, adını müzik dünyasına altın harflerle yazdıran Doğuş oldu. Doğuş, ödülünün ardından teşekkür ettikten sonra son zamanlarda yeni albümünün en popüler şarkısı “Mutluluklar Dilerim” ile tabiri caizse salonu inletti.

Dünya starından müzik ziyafeti

Dünyaca ünlü şarkıcı Dj Adam Clay da En Moda Yılın En İyileri Ödül Töreni’nin sürpriz konuğuydu. Şarkıcı, Türkiye’de ve tüm dünyada liste başı olmuş şarkılarıyla tam anlamıyla bir müzik ziyafeti yaşattı.



Her şey Kıbrıs için

Ziynet Sali ödül alırken “Çok heyecanlandım. Şu an hislerimi anlatacak cümle kuramıyorum. Bu şahane bir duygu. Kendi vatanımda olmak, genç ve yeni girişimci arkadaşımı her şeyden önce tebrik ediyorum. Müziğe ve değerlere katkı sağladığı için. O yüzden de buradayız zaten. DMC ailesine ve Merit ailesine çok teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel ağırladılar. Keyifliyim bütün dostlarımla bir arada olduğum için” dedi.

Bomba itiraf

Nihat Odabaşı’nın ödülünü aldıktan sonra yaptığı açıklamalar bomba etkisi yarattı. Odabaşı, “Bu ödül için iki dakika konuşmam lazım. Behzat beyden bu ödülü almam oldukça manidar. Çünkü kendisi benden çok şikayetçi. Kliplerde onu yeteri kadar koymadığımı düşünüyor. O yüzden çok şikayetçi. Bana ödülü veriyor olması enteresan bir durum. İnşallah yeni klipte Behzat Bey’in bambaşka bir yüzüyle karşılaşacaksınız. Ferhat Bey’le (Ferhat Göçer) karar verdik buna. Bir de şöyle bir şey var. Biz bu klipten sonra, Simge ile birbirimize ufak bir kırıldık. Acaba sizin aranızda barışsak mı biz artık? Barışsak mı? Öpüşsek, sarılsak mı Kıbrıs’ta? Biz birbirimizi seviyoruz ama arada öyle şeyler oluyor” dedi ve En Moda Ödül gecesinde Simge ile sarılarak barıştı.

Göklerden bizi izliyorlar

Ozon Orhon ise aldığı ödülü “göklerde bizi izliyorlar” diye bahsettiği; Garo Mafyan, Kerim Tekin, Ajlan Büyükburç, Vitamin Grubu’ndan Gökhan ve 90’ların en güzel adamlarına ithaf ettiğini belirtti.



Törene hava muhalefeti engeli

Hava şartlarının olumsuzluğu nedeniyle ödül törenine gelemeyen Keremcem’in ödülünü ünlülerin menajeri ve basın danışmanı Tülin Ürper aldı. Aynı zamanda; Yılın En İyi Dizisi; O Hayat Benim’in yapımcısı Yaşar İrvul da ödül törenine gelemediği için, onun ödülü de Tülin Ürper’e takdim edildi.

Onur Ödülü Mustafa Özsoy’un

Yılın en iyileri ödül töreninde Onur Ödülü, Havadis Gazetesi Magazin ve Spor Müdürü Mustafa Özsoy’a takdim edildi. Gecede ünlü sanatçı Wilma Elles ve Kıbrıslı sanatçımız Buray’a ise ödüllerini Mustafa Özsoy takdim etti.

Wilma Elles’ten “Üstada Saygı”

Wilma Elles, Osman Alkaş’ın ödülünü kendisinin vermek istediğini dile getirdi. Bunun üzerine kendisi sahneye davet edildi. “Aslında ödülünü aldı ama ben bir kez daha vermek istiyorum. Bir daha, bir daha, bir daha ödül almaya layıksın çünkü. Gerçekten bunu çok hak ediyorsun. Çalışmamız boyunca senden çok şey öğrendim” diyerek üstadın ödülünü tekrar kendi elleriyle takdim etti.

İlyas Yalçıntaş, playback yapmak istemediği için gitarını da alıp sahnedeki yerini aldı. Ve son zamanlarda ortalığı kasıp kavuran “İncir” şarkısını Ziynet Sali ile düet yaparak canlı canlı söyledi. İkili tadından yenmez bir düete imza attı.

Ziynet Sali, Bora Duran’dan şarkıyı kaptı…

Ziynet Sali, Bora Duran için övgü dolu sözlerle bahsettikten sonra, yeni albümü için bir şarkı sözü aldı. Bora Duran da kendisi için bir şarkı hazırlayacağının sözünü verdi.

Görkemli gece gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Sona yaklaşıldığında sahnede toplu hatıra fotoğrafı çektirildikten sonra, tüm sanatçılar hayranlarını kırmayarak onlarla fotoğraflar çektirdi.

22/01/2016 11:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: en moda, ödül, Ziynet Sali, Wilma Elles, Safiye Soyman, Ferhat Göçer, İlyas Yalçıntaş, Yüksek Sadakat, Asil Çağıl, Ayşegül Zaim, Tuğçe Sarıkaya, Yağmur Ayaz, Ozan Orhon, Doğuş, Simge, Buray, Aydilge, Ece Gürsel, Banu Zorlu, Cengiz Abazoğlu, Nihat Odabaşı, Murat Besim Tibuk, Reha Arar, Leyla Kırca,
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.