Yirmi yıl sonra bile aynı! Prenses öldüğü noktada unutulmadı

ads ads ads ads
01/09/2017

ads
Yirmi yıl sonra bile aynı! Prenses öldüğü noktada unutulmadı

Fransızlar dünyada bir çok kişinin sevgisini kazanmış bir isim olan Prenses Diana'yı ölüm yıl dönümünde unutmadı. Paris'te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Lady Diana, kazanın olduğu noktada anılıyor.

Paris Alma köprüsü yakınında Alma tünelinin üst kısmında yer alan altın renkli alev statüsünün çevresi Prenses Diana'nın resimleri ile donatıldı, çiçek bahçesine dönüştürüldü.

Paris'te yaşayanlar, turistler Prenses için yazdıkları notları, şiirleri, resimleri Prenses Diana'nın hayatını kaybettiği tünelin üstünde yer alan ve Diana anıtına dönüşen yeri ziyaret ederek onu unutmadıklarını gösterdi.

31 Ağustos 1997'de Paris'te bir anıt kendiliğinden bir anma yerine dönüştü. Lady Diana'nın ölüm yıldönümünde, Prenses Diana'nın trafik kazasında öldüğü Alma tüneline birkaç adım mesafede ki Özgürlük Alevi onu sevenlerin Lady Di için bıraktığı çiçeklerle kaplandı.

Yirmi yıl sonra bile bu anıt her zaman Lady Diana'yı sevenler için bir ziyaret yeri olarak kaldı.

"Prenses Diana'ya Hatıra niteliğinde" olan bu nokta yani Özgürlük Alevi anıtı 1987'de prensesin ölümünden on yıl önce Alma Köprüsü yakınlarında kuruldu.

01/09/2017 13:33
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Prenses Diana, Prens Charles, Camilia Parker, skandal, suikast, ölüm, trafik kazası, Paris, çiçek, Alevi
MANŞETLER

HK İNGİLTERE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.