Yoğurt yapmak artık çok kolay 'Yomee'

ads ads ads ads
30/09/2017

ads
Yoğurt yapmak artık çok kolay 'Yomee'

Hazır gıda tüketiminde gün geçtikçe artan koruyucu ve katkı maddelerin ortaya çıkması ile birlikte doğal gıdaların değeri daha bir bilinir oldu.

Özellikle küçük çocukların sağlıklı bir şekilde beslenmesi için çabalayan anneler günlük süt ile yoğurt yapımına ağırlık vermektedirler.
Yoğurt yapma makinaları yoğurt yapımını kolaylaştırsa da yoğurt yapma süresinde ciddi bir zaman tasarrufu sağlamamaktadır.

Amerikada 2018 yılında perakende satışı planlanan ve 120 milyon dolar bütçe ayrılan proje hayata geçiyor.

Peki cihaz nasıl çalışıyor ?

Su yada süt ile yapılabiliyor. Yeni zelenda yapımı yoğurt kürleri 70 dereceye kadar ısıtılan su/süt içerisine karışıyor ve 20 dereceye kadar soğutularak 6 saat boyunca kuluçkaya yatırılıyor ve yoğurdunuz hazır .

Telefona yüklenen uygulama ile yoğurdunuzun cinsine karar verebildiğiniz cihaz ; sade , yunan stili ve karışık olarak 3 farklı modda çalıştırılabiliyor.

“Yomee “nin 149 dolardan satılması planlanmaktadır.

Şeker yada kimyasal herhangi bir madde içermeden yapılabilen yoğurtların tanıtım çalışmalarına yıl boyunca devam edeceği duyuruldu.

Sağlıklı beslenmenin trend olduğu günümüz şartlarında yine de riskli bir yatırım gibi görünen “Yomee”’nin akıbetini bekleyip göreceğiz .

30/09/2017 22:17
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: yoğurt
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.