Limasol Para Transferinde UPT'yi Seçti!

ads ads ads ads
30/01/2015

ads
Limasol Para Transferinde UPT'yi Seçti!

Limasol Türk Kooperatif Bankası Türkiye’nin ilk yerli para transfer şirketi UPTile işbirliği anlaşmasına imza attı.



“LİMASOL BANKASI’nda hizmete sunulan Ucuz Para Transferi ile müşteriler en kolay ve en uygun fiyatla para transferi işlemlerini gerçekleştirebiliyor.




UPT Türkiye’nin ilk ve tek global para transferi ve ödeme platformu olup birden fazla para cinsinden hesaba, kredi kartına para transferi yapılmaktadır. UPT ile yapılan para transferi ile KKTC’de tüm Limasol Bankası şubelerinden, Türkiye’de ise tüm PTT ve Money Post Ofislerden, diğer ülkelerde ise anlaşmalı kurumların hizmet noktalarından 222 ülkede 400.000 den fazla hizmet noktası ile banka hesabı ya da kredi kartına gerek olmadan; işleme ait referans numarası ve geçerli kimlik belgesi ile kullanıcılar paralarını alabilmekteler. Banka hesabına veya kredi kartına gönderilen paratransferi otomatik olarak hesaba yansımaktadır.





UPT 222 Ülkede 400 Bin İşlem Noktasında Hizmet sunuyor

“2010 yılında UPT - Ucuz Para Transferi markası ile Türkiye'de başladığı yolculuğuna 2012 yılından beri UPT – Uluslararası Para Transferi markası ile devam ediyor. 2 yıl gibi kısa bir sürede 222 ülkede 400 bin işlem noktasına ulaşan UPT 5 kıtada büyümeye devam ediyor. Bu yaygınlık UPT®’yi Türkiye’nin yurt içi ve yurt dışında en yaygın transfer sistemi haline getirmiştir. Yeni Nesil Para transfer sistemi olan UPT ile yurt içine isme, hesaba ve karta, yurt dışına hesaba ve anlaşmalı UPT Hizmet Noktalarına alıcının ismine anlık olarak TL, USD ve EUR döviz cinsi olarak para gönderilip alınabilmektedir.En kısa sürede Sterlin cinsinden de para gönderip alma işlemleri yapılabilecektir. UPT, Türkiye’nin en büyük yatırım bankası Aktif Bank’ın iştirakidir.”

Ulu: “Amacımız müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak ve iş ortaklarımızla birlikte büyümeyi sürdürmek”



UPT CEO’su Erol Ulu, büyüme stratejileri ile ilgili şu bilgileri verdi: “Amacımız müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak ve iş ortaklarımızla birlikte büyümeyi sürdürmek. 2014 yılı oara transferi yapan bölgesel pazardaki liderlerle birlikteliğimiz açısında oldukça iyi bir yıl oldu. Gerçek zamanlı online ödeme entegrasyonu ile tüm ortaklarımıza sadece birkaç dakikada ödeme imkanı sunuyoruz. 2014 yılındaki diğer önemli çabamız UPT platformunu ve uluslararası ağımızı yatırım yaparak %50’nin üzerinde büyüme ile 1 milyar TL işlem hacmine ulaştık. 2015 yılı için 3 alanda büyümeyi hedefliyoruz. 2015 yılı için en önemli büyüme hedefimiz Türkiye'de oluşturacağımız UPT noktalarının katlanarak artması. Bunu hem mevcut iş ortaklarımızla hem de yeni oluşturmaya başladığımız acenteliklerle yapmayı hedefliyoruz. Fiziki dağıtım kanallarından verdiğimiz hizmetleri mobil, web ve tablet uygulamaları ile de destekleyip UPT’nin tüm hizmet alanlarında kullanımı yaygınlaştırmak istiyoruz. Kıbrıs da bizim için çok önemli bir pazar, LimasolBankası ile yaptığımız anlaşma kapsamında UPT'nin ayrıcalıklarını ve farkını LimasolBank müşterilerine de tecrübe ettirecek olmaktan son derece mutluyuz.”

Yoğurtçuoğlu: “Ucuz, Hızlı ve Güvenilir. KKTC’yi dünyadaki 5 Kıta ve 400.000 Noktaya bağlıyoruz”.



İşbirliğine yönelik düşüncelerini paylaşan Limasol Bankası Genel Müdür’ü İlkin Yoğurtcuoğlu: “Dünyanın en prestijli platformlardan biri olan “Financial World Innovation 2012 Ödülleri”nde ürünü ile “En Etkili Altyapı” kategorisinde birincilik ödülüne layık görülmüş olan UPT ile Bankamız KKTC’de gittikçe yaygınlaşan para transferi alanında da iddialı bir oyuncu olmayı başarmış ve teknolojik altyapısını daha da aktif ve ilerici bir konuma çıkararakLimasol Bankası müşterileri yanında KKTC’deki tüm vatandaşlara hizmet verme anlayışı ile geliştirmiştir.”



Yurtiçine ve yurtdışına; isme veya hesaba para göndermeye ve alabilmeye imkan sağlayan yeni uygulamada hem gönderici hemde alıcı tarafı ücretsiz SMS ile bilgilendirilmektedir.



UPT hizmet ücretlerinin benzerlerine kıyasla daha ucuz olması yanında,hızlı vegüvenilir olması ve özelikle Türkiye’deki tüm PTT ofislerinden de hizmet vermesi suretiyle KKTC’yi Türkiye ve dünyanın 5 Kıtasında konumlanan 400.000 üzerindeki noktaya bağlamış oluyoruzdiyen Yoğurtcuoğlu uygulamanın hayata geçirilmesindeemeği geçen her iki kurum çalışanlarına teşekkür ederek sözlerini tamamladı..



Kemaler: “Hizmette öncü girişimlerimiz devam edecek”

UPT ile yapılan işbirliği anlaşmasına ilişkin düşüncelerini aktaran Limasol Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler şunları söyledi: “ 75 yıldır en iyi hizmet için çalışan Limasol Türk Kooperatif Bankası uluslararası para transferi konusunda da en iyi hizmeti sunabilmek için hızlı para transferi konusunda başarılı bir şekilde hizmet sunan UPT firması ile iş birliğine imza atmıştır. Bu işbirliği sayesinde müşterilerimiz en kolay yoldan hızlı ve uygun fiyatlarla para transferi işlemlerini gerçekleştirebiliyor olacaklar. Her zaman müşteri memnuniyetii öncelikli kriter olarak gören Limasol Bankası müşterilerin hayatını kolaylaştıran, çağdaş uygulamalara imza atmayı sürdürecektir”.

 

30/01/2015 19:15
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Limasol Türk Kooperatif Bankası
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.