Zeki Çeler: O şükran belgesiydi

ads ads ads ads
29/04/2016

ads
Zeki Çeler: O şükran belgesiydi

Kartal Harman’ın Kanal T’de sunup yönettiği “Ayaküstü 1 Saat” programının konuğu Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Milletvekili Zeki Çeler oldu.

Hükümetten bir beklenti içerisinde olmadığını ifade eden Zeki Çeler, “Kendilerine yüzde sıfır veremem. Protokol imzalanacağında, imzalanacak olan maddelerin ne olduğunu çok merak ediyorum. Yüzde 99 umutsuzum” dedi.

İŞTE ÇELER'İN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI

“Programların içinde 31 defa ‘Türkiye’, 10 defa da ‘Anavatan’ geçerse, kusura bakma ben sana ‘Şükran Hükümeti’nden başka bir hükümet diyemem. O şükran belgesiydi”

“Senelerdir o onun yolsuzluğundan bahseder, diğeri hükümete geldiğinde onunkinden bahseder. İkisi bir araya geldiğinde birbirlerine nasıl hesap soracaklar diye düşünmüştüm. Hesap da sorulmadı”

“Komitede çoğunluk onların araştırma komitesidir. Bizden biri bile yoktur. Sadece inceliyor ve gözlemliyoruz”

“Hala daha bir şeyi anlayamıyoruz, farklı siyasi partilerden seçilmiş olabiliriz, ama meclisin yasa yapma yeri olduğunu, hükümetin meclisi değil, meclisin aslında hükümeti idare etmesi gerektiği noktasını bilmiyoruz”

“Bu ülkede bir sistemsizlik var ve o sistemsizliğin devamından yana olanlar da vardır”

“TDP’yi hep ‘Türkiye’yi ve suyu istemez’ şeklinde görüyorlar. Hayır, biz suyun gelmesine değil, suyun idaresinde peşkeş çektirilmesine karşı olduğumuzu hep söyledik”

“Önlem olarak adını ‘ızgara’ ya da ‘mangal peyniri’ olarak değiştirdiler. Markette öyle satıyorlar” 

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

29/04/2016 08:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Zeki Çeler, meclis, haber
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.