Zeytin Dalı Harekatı'ndan çok acı haber: Binbaşı Mithat Dunca şehit oldu

TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü ’Zeytin Dalı Harekatı’nda önceki gün yaralanan Binbaşı Mithat Dunca’nın (43) tedavi gördüğü Hatay Devlet Hastanesi’nde şehit olması, Eskişehir’deki baba ocağını yasa boğdu.

ads ads ads ads
18/03/2018

ads
Zeytin Dalı Harekatı'ndan çok acı haber: Binbaşı Mithat Dunca şehit oldu

Evli 1 kız çocuğu babası olan Mithat Dunca’nın şehit haberini askeri yetkililer Eskişehir’in Büyükdere Mahallesi Uslular Sokak’ta oturan baba Kazım Dunca ile anne Hesna Dunca’ya verdi.

Dunca çiftinin oturduğu tek katlı evin önüne ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Odunpazarı Kaymakamlığı evin önüne taziye çadırı kurdu, bir 112 ambulansı da evin yakınında hazır bekletildi.

Evde din görevlisi tarafından okunan duanın sesi hoparlörle dışarıya verildi.

Şehit Binbaşı Mithat Dunca’nın cenazesi, yarın Eskişehir’deki Reşadiye Camii’nde kılınacak ikindi namazından sonra Vişnelik Hava Şehitliği’nde toprağa verilecek.

18/03/2018 10:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Zeytin Dalı Harekatından çok acı haber: Binbaşı Mithat Dunca şehit oldu Afrin, TSK, Yarbay Mithat Dunca
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.