Ziynet Sali ile Serhat Kılıç'ın sürpriz aşkı

ads ads ads ads
25/11/2014

ads
Ziynet Sali ile Serhat Kılıç'ın sürpriz aşkı

Ziynet Sali ile Serhat Kılıç, yeni bir aşka yelken açtı. Sürpriz ilişki, iki hafta önce “Deliha” filminin galasında başladı.

Bir dönem Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop'la ilişki yaşayan ve ani ayrılıklarının ardından zor günler geçiren Ziynet Sali, kalbinin kapılarını yeni bir aşka açtı.

Ünlü şarkıcı, oyuncu Serhat Kılıç ile ilişki yaşamaya başladı. Ziynet Sali ve Serhat Kılıç, başrolünde Gupse Özay'ın oynadığı komedi filmi "Deliha"nın 12 Kasım'da Kanyon AVM'de düzenlenen galasında tanıştı. Gösterim sonrası House Cafe'de yapılan after party'de yakınlaşan Sali ile Kılıç, gecenin sonunda mekândan kol kola çıktı. Kafeden Sali'nin aracıyla ayrılan ikili, o geceden sonra sık sık görüşmeye başladı. Ziynet Sali ve Serhat Kılıç, sosyal medya hesaplarında da birbirini takip etmeye başladı.

ZİYNET 'LEYLA' OLDU

Ziynet Sali'nin "Bugün Adım Leyla" şarkısına çektiği klip, dijital mecralarda beğeni topladı ve kısa sürede 300 bin kez tıklandı. Klibin başarısının mutluluğunu yaşayan Ziynet Sali, şarkıdaki 'Leyla'nın kendisi olduğunu söyledi:

"Bir gece Sıla'yla sohbet ederken kısa süre önce yaşadığım bir aşk hikâyesini paylaştım ve ona Hristos Rantis'in bir bestesini dinlettim. Ertesi gün 'Bugün Adım Leyla' şarkısı doğmuştu. Gece evine döndükten sonra benim duygularımı düşünerek kaleme almış. Anlayacağınız gibi Leyla benim." 

25/11/2014 11:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Ziynet Sali ile Serhat Kılıç, magazin, haber
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.