Beşiktaş’tan Burak Yılmaz hakkında resmi açıklama!

Son dakika gelişmesi! Beşiktaş Kulübü Hukuktan Sorumlu, İcra Kurulu ve Transfer Komitesi Üyesi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, Burak Yılmaz'ın transferi hakkında net açıklamalarda bulundu.

ads ads ads ads
02/01/2019

ads
Beşiktaş’tan Burak Yılmaz hakkında resmi açıklama!

Beşiktaş’ın yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, TRT Spor’da katıldığı programda siyah beyazlı kulüpte yaşanan son gelişmeleri değerlendirirken Burak Yılmazhakkında net bir açıklama yaptı.

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ile ilgili henü bir anlaşma olmadığını söyleyen Mahmutyazıcıoğlu, “Burak Yılmaz ile şu ana kadar bir anlaşma yok. Trabzonspor ile el sıkışmadan futbolcuyla görüşmeyiz”ifadelerini kullandı.

Başka forvetlere de baktıklarını söyleyen siyah beyazlı yönetici, “Baktığımız forvet oyuncuları Burak Yılmaz kadar kaliteli değil. Şenol Güneş asla bir oyuncu için bize ısrar etmez. Biz 4,5 milyon Euro’ya değil Burak Yılmaz’ı Messi’yi bile alamayız” dedi.

Öte yandan takımdan ayrılması gündemde olan futbolcular hakkında konuşan Mahmutyazıcıoğlu “Vagner Love parayı getirip istediği yere gidebilir. Gökhan Töre’nin bize katkı sağlayacağını düşünmüyoruz. Şu anda bizde Gökhan Töre o etkiyi sağlayamıyor. Amiral gemisinin başında teknik heyet var. Onu da görmezden gelemeyiz.” yorumunda bulundu.

02/01/2019 17:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Beşiktaş, Burak Yılmaz
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.