DAÜ, Dr. Aydın Keskin Kadıoğlu’nu ağırladı

Dr. Aydın Keskin Kadıoğlu, “Türkiye’de Göç Yönetimi ve Uyum Politikaları” konulu sunumunu gerçekleştirdi.

ads ads ads ads
23/05/2022

ads
DAÜ, Dr. Aydın Keskin Kadıoğlu’nu ağırladı

Doğu Akdeniz Üniversitesi Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü (DAÜ-MİKA) tarafından düzenlenen “10. Uluslararası Kariyer Günleri” kapsamında İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Türkiye Göç İdaresi Başkanlığı Uyum ve İletişim Dairesi Genel Müdürlüğü’nde Kamu Kurumlarıyla İş Birliği ve Koordinasyon Dairesi Başkanlığını yapan Dr. Aydın Keskin Kadıoğlu’nu ağırladı.

2001 yılında DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü Lisans ve 2003 yılında Uluslararası Hukuk Yüksek Lisans mezunu olan Dr. Aydın Keskin Kadıoğlu, 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü, saat 10:30’da Mustafa Afşin Ersoy Salonu’nda “Türkiye’de Göç Yönetimi ve Uyum Politikaları” konulu sunumunu gerçekleştirdi.

“Dr. Kadıoğlu Göç Konusunda Deneyime Sahiptir”

Panel öncesi gerçekleşen açılış konuşmalarında DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Besim, çok anlamlı bir etkinlik düzenlediklerini kaydederek, DAÜ mezunlarını ağırlamaktan gururlu olduklarını ifade etti. Göç konusunun çok kapsamlı ve küresel bir sorun olduğunu kaydeden Prof. Dr. Besim, göç konusunda ülkelerin uyguladığı siyasi, sosyal ve ekonomik politikaların  etkin olduğu düşüncesi içerisinde olduğunu kaydetti. Dr. Kadıoğlu’nun bu konularda çalıştığını ve deneyimlere sahip olduğunu ifade eden Prof. Dr. Besim, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek verimli bir etkinlik olmasını diledi.

“DAÜ’de Olmaktan Mutlu ve Gururluyum”

Mezun olduğu üniversitede bir etkinliğe katılıyor olmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduğunu kaydederek sözlerine başlayan Dr. Aydın Keskin Kadıoğlu, DAÜ’de aldığı eğitimin ve yaşanılan hayat tecrübesinin kendisine çok değer kattığından bahsetti. DAÜ’nün eğitim kalitesinin çok büyük bir kalite olduğunu dile getiren Dr. Kadıoğlu, mezunlar olarak Türkiye’de DAÜ’nün gönül elçileri olduklarını ve hayatın farklı alanlarında çok başarılı DAÜ mezunlarına şahit olduklarını kaydetti. Dr. Kadıoğlu, kariyer günü etkinliklerinin DAÜ mezunlarının katılımı ile mezun olacak öğrencilere de ayrı bir güç ve bakış açışı getireceğine inandığını dile getirerek etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.  

Dr. Kadıoğlu’ndan Prof. Dr. Aykut Hocanın’a Ziyaret

Seminer sonrası DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın’ı makamında ziyaret eden Dr. Kadıoğlu, mezun olduğu üniversitede bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. Prof. Dr. Hocanın ise DAÜ mezunlarını gururla takip ettiklerini ifade ederek, onların iş hayatlarında başarılı olduklarını gördükçe gururlandıklarından bahsetti. Dr. Kadıoğlu ziyarette Prof. Dr. Hocanın’a günün anısına hediye takdiminde bulundu. Prof. Dr. Hocanın da, Dr. Kadıoğlu’na DAÜ logolu lefkara pano ve DAÜ’ye özgü hediye takdiminde bulundu. Ziyarette DAÜ MİKA Müdürü Derviş Ekşici de yer aldı.

23/05/2022 16:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: DAÜ, Dr. Aydın Keskin Kadıoğlu,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.