En kritik MGK'dan flaş açıklamalar: İzin verilmeyecek!

Milli Güvenlik Kurulunda, hükümete olağanüstü halin uzatılması tavsiyesinde bulunulması kararlaştırıldı. Açıklamada "Terör koridoruna tedbir alınacak terörist ordusuna izin verilemeyecek" denildi.

ads ads ads ads
17/01/2018

ads
En kritik MGK'dan flaş açıklamalar: İzin verilmeyecek!

Yılın ilk MGK toplantısında, iç ve dış gelişmelerin görüşülmesi, OHAL'in uzatılması yönünde tavsiye kararı alınması ve Afrin konusunun gündeme gelmesi bekleniyordu. 

OHAL TAVSİYESİ

Milli Güvenlik Kurulunda, hükümete olağanüstü halin uzatılması tavsiyesinde bulunulması kararlaştırıldı.

MGK Bildirisi'nde "Türkiye'nin, sınırlarının hemen yanı başında bir terör koridoru oluşturulmasına ve bir terörist ordusu kurulmasına izin vermeyeceği, bu konuda gereken her türlü tedbirin alınacağı belirtilmiştir. denildi.

Açıklamada "Türkiye'nin, sınırlarının hemen yanı başında bir terör koridoru oluşturulmasına ve bir terörist ordusu kurulmasına izin vermeyeceği, bu konuda gereken her türlü tedbirin alınacağı belirtilmiştir." ifadeleri yer aldı. 

Ayrıntılar geliyor...

17/01/2018 21:12
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: mgk, terör, türkiye, haber
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.