Kraliçe 2. Elizabeth sosyal medya editörü arıyor

ads ads ads ads
21/04/2016

ads
Kraliçe 2. Elizabeth sosyal medya editörü arıyor

İngiltere Kraliyeti, Kraliçe 2. Elizabeth'in katıldığı etkinliklerini Facebook ve Twitter aracılığıyla duyuracak bir sosyal medya editörü arıyor.

 

Buckingham Sarayı, sosyal medya editörü için verdiği iş ilanında seçilecek adayın, yılda 50 bin sterlin (yaklaşık 200 bin TL) maaşa Kraliçe'nin devlet ziyaretleri, katıldığı etkinlikler ve Kraliyet duyurularını milyonlara duyurması gerektiği ifade edildi. 



Editörün, sosyal medya hesaplarını yönetmesinin yanı sıra, dünya çapında daha fazla ziyaretçi ve takipçi kazanması da isteniyor. 



Britanya monarşisinin resmi internet sayfasında duyurulan iş ilanında dolgun maaşın yanında 33 gün yıllık izi, ücretsiz öğle yemeği ve ikramiyelerin de bulunduğu ifade edildi.



Kraliçe ilk tweet’ini 2014 yılında Londra'daki Bilim Müzesi'ni ziyaretinde atmıştı. Kraliçe'nin halen dünya genelinde 2.16 milyon takipçisi bulunuyor.





ABD’li ünlü fotoğrafçı Annie Leibovitz'in geçen ay Windsor Kalesi'nde çektiği fotoğraf, Kraliçe'nin yaş günü vesilesiyle yayınlandı. Bu karede II. Elizabeth, torunlarıyla objektiflere poz verirken görülüyor. Ayrıca bu fotoğraf, Kraliçe'yi torunlarıyla birlikte yansıtan ilk kare...



Öte yandan, Kraliçe II. Elizabeth'in 90'ıncı doğum günü şerefine basılacak pul için Kraliyet ailesi objektif karşısına geçmişti. 



Yeni pul için Kraliyet ailesinin dört jenerasyonu (Prens Charles, Kraliçe Elizabeth, minik Prens George ve Prens William) birlikte poz verdi. 





Kraliçe II. Elizabeth, Windsor Kalesi'nin merdivenlerinde...





Kraliçe, kızı Anne ile birlikte...

 

 

 

21/04/2016 15:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kraliçe II. Elizabeth, sosyal medya, editör
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.