Tatar: Büyük bir çalışma ve çaba ortaya kondu

Başbakan Ersin Tatar, bugün, Salih Kayım başkanlığındaki RES-BİR heyetini kabul etti.

ads ads ads ads
07/04/2020
HK

ads
Tatar: Büyük bir çalışma ve çaba ortaya kondu

Başbakan Ersin Tatar, bugün, Salih Kayım başkanlığındaki RES-BİR heyetini kabul etti.
Başbakanlık Şeref Salonu’nda yer alan görüşmede, RES-BİR Yönetim Kurulu, küresel salgın dolayısıyla ülkenin geçmekte olduğu bu zor süreçte üyelerinin içinde bulunduğu sıkıntı ve sorunları Başbakan’ın bilgisine getirdi ve çözümü konusunda imkanlar ölçüsünde yardım talebinde bulundu.
Başbakanlık açıklamasına göre Tatar kabulde, tüm dünyanın geçmekte olduğu bu zorlu süreçte birçok sektörde sıkıntılar bulunduğuna işaret ederek önceliğin sağlık olduğunu, ancak hayatın devamlılığı için ekonomik çarklarında sağlıklı rayına oturtulmasının önemli olduğunu ve bu uğurda büyük bir çalışma ve çaba ortaya konduğunu kaydetti.
Salih Kayım ise yaptığı konuşmada, bu sıkıntılı dönemde Başbakan Tatar ve hükümet üyelerinin ülke menfaatleri doğrultusunda canla başla çalışmakta olduklarını gözlemlediklerini ve hükümetin doğru zamanda doğru kararlarla yol aldıklarını belirterek  RES-BİR olarak alınan kararları da desteklediklerini belirtti. Bu süreçte sıkıntıların aşılması için kendilerinin de üzerlerini düşeni yapacaklarını ancak hükümetin de belli konularda destek vermesinin önemine işaret etti.

07/04/2020 15:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Başbakan Ersin Tatar, RES-BİR, kktc, Şeref Salonu
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.