'Fındık' hayatını kaybetti

Geçtiğimiz günlerde gençlik hastalığına yakalanan ve öğrenci üniformasıyla çekilen fotoğraflarıyla herkesin sevgisini kazanan ‘Fındık’ tedavi gördüğü klinikte hayatını kaybetti.

ads ads ads ads
08/03/2020

ads
'Fındık' hayatını kaybetti

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de gençlik hastalığına yakalanan ve öğrenci üniformasıyla sosyal medyada birçok kişinin kalbinde taht kuran 'Fındık', tedavi gördüğü klinikte hayatını kaybetti.

Tokat'ın Turhal ilçesinde mezarlıkta bulunan ve 'Fındık' adı verilen yavru köpek, Kayacık Köyü Şehit Haluk Yılmaz İlkokulu'nun maskotu olmuştu. Yakalandığı 'gençlik hastalığı' nedeniyle tedaviye alınan Kayacık Şehit Haluk Yılmaz İlkokulu'nun maskotu 'Fındık' hayatını kaybetti. 

Fındık'ın ölüm haberini, Veteriner Tekniker Yağmur Denli duyurdu. Denli Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Fındık'ın küçücük bedeni bu hastalığa daha fazla dayamadı. Fındık pes etti. 3 haftalık mücadeleyi kaybettik. Elimizden gelen her şeyi yaptık, bütün müdahalelere rağmen Fındık'ı kurtaramadık. Lanet hastalığa yenik düştük. Bu süreçte bizimle emek ve yürek birliği yapan binlerce kişiye teşekkür ederiz. Huzurla uyu meleğim" ifadesini kullandı.

Tokat'ın Turhal ilçesine bağlı Kayacık köyünde Kayacık Şehit Haluk Yılmaz İlkokulu Müdürü Ahmet Aktürk ve öğretmenlerden Mustafa Önlen'in mezarlıkta bularak, okula getirdiği av köpeği melezi yavru köpek, okulun maskotu olmuştu. Okul Aile Birliği Başkanı Bedriye Göçer'in diktiği okul formasıyla öğrenciler arasında dolaşan ve 'Fındık' ismi verilen köpek, 3 hafta önce rahatsızlanmıştı. Turhal'dan Ankara'ya sevk edilen ve "Gençlik Hastalığı" teşhisi konulan Fındık, özel klinikte bir süredir tedavi altındaydı.

08/03/2020 17:01
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ’Fındık’, hayatını, kaybetti, HABER, KIBRIS,
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.