1 Kişi Sokağa Çıkma Yasasını İhlal Etti

ads ads ads ads
27/01/2021

ads
1 Kişi Sokağa Çıkma Yasasını İhlal Etti

Sokağa çıkma yasağı kapsamında, 26-27 Ocak tarihleri arasında ülke genelinde polis tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, 1 kişinin sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği tespit edildi.
Söz konusu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Diğer polisiye haberler:

GAZİMAĞUSA’DA KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU    
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından dün Gazimağusa’da gerçekleştirilen operasyonda 60 yaşında bir erkek şahıs, kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufundan tutuklandı.
Polis tarafından verilen bilgiye göre, dün saat 19.30 sıralarında, Gazimağusa’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu M.E.’nin (E-60) kullanımında bulunan araçta yapılan aramada, yaklaşık 3 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içerisinde tütünle karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan 1 adet ucu yanık sarma sigara bulunarak emare olarak alındı. 
GAZİMAĞUSA’DA YARALAMA
Gazimağusa’da 26 yaşındaki erkek şahıs, ev arkadaşını bıçakla yaralamaktan dolayı tutuklandı.
Polis, dün saat 09.00 sıralarında Gazimağusa’da A.C.N. (E-28) kalmakta olduğu ikametgah içerisinde tartıştığı ev arkadaşı Esona Carrel Boitor’i tasarrufunda bulunan ekmek bıçağı ile omuz kısmında hafif şekilde yaraladığını bildirdi. 
TATLISU’DA İZİNSİZ ATEŞ YAKMAK
Polis, Tatlısu’da izinsiz ateş yakmaktan dolayı 65 yaşındaki erkek şahıs hakkında yasal işlem başlattı.
Polis tarafından yapılan açıklamada, dün saat 10.00 sıralarında Tatlısu'da, A.U.’nun (E-65), dere yatağı içerisinde bulunan dalları yetkili makamdan izinsiz olarak gerekli emniyet tedbirlerini almadan temizlik maksadıyla ateş yaktığı ve ateşin kontrolden çıkması neticesinde dere yatağı içerisindeki otlar ile 1adet selvi ağacı kısmen, 1 adet zeytin ağacının ise tamamen yanarak zarar gördüğü bildirildi. 
Yangın, Tatlısu Belediyesine ait tanker ile söndürüldü.

27/01/2021 14:24
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: sokağa çıkma yasağı, polis
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.