12 yıllık evliliğini bitiriyor

"Cennet Gibi", "İyi Olan Kazansın" ve "Bu Nasıl Sarışın" gibi filmlerle tanınan Reese Witherspoon, 12 yıllık eşi Jim Toth ile yollarını ayırma kararı aldı.

ads ads ads ads
25/03/2023

ads
12 yıllık evliliğini bitiriyor

"Big Little Lies" dizisindeki Madeline rolüyle tanınan ünlü oyuncu Reese Witherspoon, sosyal medya hesabından eşi Jim Toth ile ayrılma kararı aldıklarını paylaştı.

47 yaşındaki oyuncu "Paylaşacak bazı kişisel haberlerimiz var… Büyük bir özen ve düşünceyle bu zor kararı verdik. Birlikte harika yıllar geçiriyoruz ve birlikte yarattığımız her şeye derin bir sevgi, nezaket ve karşılıklı saygı ile ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.

Oyuncu sözlerine “Bir sonraki bölümde ilerlerken en büyük önceliğimiz oğlumuz ve tüm ailemiz. Bu konular asla kolay değil ve son derece kişisel. Şu anda herkesin ailemizin mahremiyetine gösterdiği saygıyı gerçekten takdir ediyoruz" ifadeleriyle devam etti.

2011’de sade bir törenle evlenen çiftin Tennessee James adında bir erkek çocuğu var. Witherspoon’un ilk eşi Ryan Phillippe ile evliliğinden de Ava ve Deacon adında iki çocuğu var.

25/03/2023 15:18
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Reese Witherspoon, Jim Toth
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.