14 yaşındaki çocuk tartıştığı yengesini pompalıyla öldürüp kaçtı

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde tartıştığı yengesini pompalı tüfekle vurup öldüren 14 yaşındaki S.A. olay yerinden kaçtı. Evde cinayet silahı olduğu tahmin edilen pompalı tüfek bulunurken cinayet zanlısı S.A.'nın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

ads ads ads ads
17/08/2022
son dakika

ads
14 yaşındaki çocuk tartıştığı yengesini pompalıyla öldürüp kaçtı

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, gerçekleşen aile cinayeti kan dondurdu. Tartıştığı yengesini pompalı tüfekle vurup öldüren 14 yaşındaki S.A. her yerde aranıyor.

POMPALI TÜFEKLE VURDU

Olay, dün akşam saatlerinde Bayramiç ilçesine 18 kilometre uzaklıktaki Aşağışapçı Mahallesi'nde meydana geldi. S.A., evleri bitişik olan yengesi Ülkü Akın ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. İddiaya göre tartışma sırasında evine giden S.A., pompalı tüfeği alarak psikolojik tedavi gören yengesi Ülkü Akın'a ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı. Cinayet, Ülkü Akın'ın bir yakınının eve gelmesi ile ortaya çıktı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, evde cinayet silahı olduğu tahmin edilen pompalı tüfeği buldu.

ARAMA ÇALIŞMALARINA İZ TAKİP KÖPEĞİ DE KATILDI

Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Ülkü Akın'ın cansız bedeni Bayramiç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayet zanlısı S.A.'nın yakalanması için jandarma çalışma başlattı. Arama çalışmalarına 'Roka' isimli iz takip köpeği de katıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

17/08/2022 11:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: çocuk, yenge, öldürdü,
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.