15 yaşındaki öğrencinin kafatasında çatlak oluştu

ads ads ads ads
22/02/2020
HK

ads
15 yaşındaki öğrencinin kafatasında çatlak oluştu

Erenköy Lisesi’nde dün üç öğrencinin karıştığı tartışmada başından yumruk darbesi alan Dipkarpaz sakini S.S (E-15) kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde kafatası çatlağı teşhisiyle ameliyat edildiği ve yoğun bakım servisinde müşahede altında tutulduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak Sipahi köyünde sakin O.Ş (E- 13) ve O.Ş ( E-15) aynı gün İskele polisi tarafından tutuklandı.

Zanlı öğrenciler bugün ek tutukluluk talebiyle Gazimağusa kaza mahkemesinde yargıç huzuruna çıkarıldı. Kıdemli yargıç Hasan Dağlı, İddia makamı adına Serhan Bundak ve zanlılar adına avukat Melih İlktuğ’ un hazır bulunduğu duruşma kapalı oturumda gerçekleştirildi. Kapalı oturumda görüşülen tutukluluk duruşmasında Sosyal Hizmetler dairesinden bir görevli de hazır bulundu.

Duruşma sonunda zanlı öğrencilerin tahkikat amaçlı olarak 3 gün polis gözetiminde tutuklu kalmaları yönünde emir verildiği öğrenildi.

Olayla ilgili elde edilen bilgilere göre, dün sabah saatlerinde okul avlusunda önceden aralarında husumet olduğu belirtilen zanlılar ve müşteki arasında tartışma yaşandığı, bu tartışma esnasında sakin O.Ş. ve O.Ş.  bir taraf olup başına yumruk atmaları sonucu yaralanan S.S.’nin  Lefkoşa’ ya sevk edildiği, kafatasında çatlama belirlenmesi nedeniyle ameliyat edildiği ve halen yoğun bakım ünitesinde müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. (MHA)

22/02/2020 15:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Erenköy Lisesi, öğrenci, kavga, haber, kıbrıs, kktc, kıbrıs haberleri
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.