Atleks Sanverler Ortaokulu sergi açılışı ve diploma töreni yapıldı

Atleks Sanverler Ortaokulu’nun yıl sonu sergisinin açılışı ve diploma töreni dün akşam gerçekleştirildi.

ads ads ads ads
30/06/2011
TAK

ads
Atleks Sanverler Ortaokulu sergi açılışı ve diploma töreni yapıldı

Atleks Sanverler Ortaokulu’nun yıl sonu sergisinin açılışı ve diploma töreni dün akşam gerçekleştirildi.

Serginin açılışını Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu yaptı. Sergi açılışı sonrası ise diploma töreni yapıldı. Sergi açılışı ve diploma töreninde Gençlik Dairesi Müdürü Meral Eroğlu ile Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Müdürü Hüseyin Kavaz da hazır bulundu.

MERAL EROĞLU

Serginin açılışında bir konuşma yapan Meral Eroğlu, çocuklarının yeteneklerinin ortaya konduğu sergiyi açma şerefini kendisine vermelerinden dolayı Atleks Sanverler Ortaokulu yöneticilerine teşekkür etti.

Sergi açılışı öncesi okul öğrencilerinin sunduğu halk oyunları gösterisinin kendisini çok duygulandırdığına işaret eden Eroğlu, Kıbrıs Türk folklorunun en küçük bireylere kadar yansıtılmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, emek veren öğretmenleri ve öğrencileri kutladı.

Meral Eroğlu konuşmasının ardından, serginin açılışını yaptı. Serginin gezilmesi sonrası diploma törenine geçildi.

Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı’nın eşi Meral Eroğlu’na, Atleks Şirketi temsilcisi ile okul birincisi Büşra Nurerciyes’e plaketleri takdim edildi, daha sonra mezun olan öğrencilere diplomaları dağıtıldı.

ÖZNACAR

Atleks Sanverler Ortaokulu Müdürü Mehmet Öznacar yaptığı konuşmada, bu yıl 147 mezun vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Atkleks Sanverler Ortaokulu’nun bu yıl da akademik, sportif ve kültürel alanlarda başarılar elde ettiğini ve artık her alanda başarıları ile anılmaya başladığını kaydeden Öznacar, başarıda pay sahibi olan öğretmenlere ve tüm öğrencilere teşekkür etti.

Öznacar, konuşmasının sonunda öğrencilere bundan sonraki eğitim yaşamlarında başarı diledi.

30/06/2011 11:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Atleks Sanverler Ortaokulu sergi açılışı ve diploma töreni yapıldı
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.