2014 yılı burçlara neler getirecek?

ads ads ads ads
23/12/2013

ads
2014 yılı burçlara neler getirecek?

Koçlar, zaman zaman fazla zorlandığını hissetti. Motivasyon ve sıkı çalışma yaşamını yeniden şekillendirecek. Çık ve seni bekleyen hayata adım at. Pozitif enerjin sana deneyimlerini büyük yolda kullanmanı sağlayacak. Nisan ayının son haftasında Uranüs’ün etkisiyle aşk hayatınızı istikrarsız bir dönem bekliyor.

Boğalar, finans ve iş dünyasında seni destekleyen insanlar bulacaksın. Yurt dışına taşınıp orada yaşamaya başlayabilirsiniz. Miras kalabilir, servet kazanabilir ya da servet kaybedebilirsiniz. Bir ev alabilirsin. Tüm bunlar bu yaza kadar yapacağınız seçimlere bağlı olarak değişecek. İş yaşamında başarılı olacağın alanları araştırmayı düşünebilirsin.

İkizler, farklı işlerin değerini biliyorsun ve değişim konusunda iyimsersin. Şimdi ideal vizyonunu ve harika hayal gücünü kullanarak yeni projeler yaratmaya başlayabilirsin. Bu yıl yaratıcı yazıların medya tv büyük kazançlar getirebilir. Kariyer yaşamınızda kendinize güvenmeye devam ettiğiniz sürece büyük adımlar atacaksınız. Fark edilmek ve çabanızın takdir edilmesi sizin için önemli.

Yengeçler, yıllardır sıkıntı çeken bu sene ortalığı kasıp kavuracak. Diğerlerine göre daha yüksek olan duygusal ve anlayışın, iyimserliğin herkesi etkiliyor. Hayatı yeniden keşfetmen için harika bir dönem olabilir. Evlilik veya uzun vadeli ilişkiler açısından da bu önem taşıyor. Haziran ayı içerisinde Venüs ve Jüpiter burcunuzda, kendinizi alımlı hissediyorsunuz

Aslanlar, iş hayatınızda ve para konusunda son yıllar sizin için oldukça zorlayıcı geçmiş olabilir. Yılmıcaksın yine çok fazla sorumluluk üstleneceksin. Bu yıl, rahat ol kendini koru ve kendine güven Vazgeçme yeniden değerlendir. Bunun doğduracağı sonuçlarla bütünleş. Yazman veya kavradığın bazı bilgilerini paylaşman tekrar popüler olmanı sağlayacak.

Başaklar, '2013'u çok kötü atlattık başaklar kariyer alanlarında ciddi değişimler çok güzel sonuçlar elde edecekler. Başakların kişisel ve arkadaş ilişkilerinin daha da yoğun geçeceği bir yıl olacak. Kapalı kapılar ardında yaptığınız konuşmalar, yeni pozisyon ya da kârlı bir anlaşmaya doğru gidiyor.

Teraziler, bu yıl cambaz ipinde yürüyeceğin bir yıl olacak Başkalarının beklentilerini gerçekleştirmeye çalışırken kendi ideallerinizden vazgeçmiş olabilirsiniz.. Zamanı farklı insanlara ayırmak ve yeni fikirleri değerlendirirsen kariyerindeki çoğu kez ödüllendirilen kişisellik ve profesyonellik, zor projelerde farklı başarılar getirecek.

Akrepler, 2013 de sizin için iyi bir yıldı çünkü gezegenlerin dizilimi sizi stres altında bırakacak bir konumda değildi ve bu da hayatınızın olumsuz etkilenmesini engelledi. 2014 yılında şansınıza güvenerek hareket etmek yerine daha mantıklı düşünmeniz sizin için çok daha iyi olacak. Yaratıcı öngörün dinamiklerini işleterek, senin daha çok tanınmanı sağlayacak.

Yaylar,Yılların yoğun stresi, mücadelesi, ekonomik krizleri, psikolojik depremleri ve güvensizliklerinin ardından bulunduğunuz stresli döngüden daha güçlü ve hayattan ne istediğinizi bilerek çıkacaksınız.. Hayatınızdaki fazlalıklardan kurtulup üzerinizdeki ölü toprağını atacaksınız.. Mutlu olmanız aileniz ve iş arkadaşlarınızı rahatlatıyor.

Oğlakların hayatınızda neredeyse her şeyin yavaş yavaş değiştiğini göreceksiniz. Bu değişim tabi ki sabahtan akşama olacak bir şey olmayacak Ama 2024’te geçmişe dönüp baktığınızda şu an yaşadığınız hayatı hatırlamıyor olma ihtimaliniz bile var. Peki olasılıklar neler? Kariyerinizi değiştirebilirsiniz. Arzu ettiğiniz bir alanda yüksek lisans ya da doktoraya başlayabilirsiniz.

Kovalar,diğer burçların yeni yüzleşmeye başladıkları zorlukları siz çok aştınız. Bu yıl idealist kovaların ışıkları oldukça parlak Doğru bir vizyonla yüksek amaç ve düşünerek hareket etme avantajını kullanarak hedefine varacak. Fedakâr ideallilerini ve kişiselliğini açıklayarak amaçlarına ulaşacaksın. Yeni fırsatlar la Bu yıl para kazanmanın yolunu bulacaksınız .

Balıklar,Sektörünüzdeki konumunuzu yükseltmek için bundan iyi fırsatlar var. . 2014 ani fırsatların mesleki ufkunuzu genişleteceği dönemlerdir. Başarılı bir iş hayatının sırrı kendiniz için en iyisini ummak ve bunu size sağlamayanı reddetmektir ” İşinizden tatmin olmanızı engelleyen sınırlan geçekten aşabilme olasılıkları var.2011- 2012-2013 yılları size “hesabını ödetti.

 cumhuriyet

23/12/2013 12:20
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: 2014, burçlar, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.