Miro Designroom'dan 2020 banyo trendleri

ads ads ads ads
09/06/2020

ads
Miro Designroom'dan 2020 banyo trendleri

Genellikle yeni bir yılın trendleri, bir önceki yılın sonlarında belirlenmeye ve yavaş yavaş konuşulmaya başlanır. Bu yıla normalden çok farklı olarak, korkunç Covid-19 virüsü ile başladık ve yarısına geldik.

Banyo malzemeleri ve tasarımı konularına işimiz olmasının yanı sıra tutkuyla ilgili olduğumuz için, 2019’un sonundan başlayarak 2020’ye uzanan trendleri, Covid-19 virüsünü de göz önünde bulundurarak yaptığımız araştırma ve gözlemlerimizi sizinle paylaşmak istedik!

Mekanınız, imkanınız ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda günlük hayatınızı tasarlamanın en güzel yollarından biri de trendlere bakmak değil midir? Profesyonel yardım alacak olsanız da olmasanız da size ilham kaynağı olabilecek trendleri incelemek ve küçük de olsa bir planlama yapmak zevkli ve yararlı bir iştir diye düşünüyoruz.

1. Mermer Görünümlü Porselen Seramikler

Bilinen bir seramik olmasına rağmen, organik desenleri ve dramatik damarlanmalarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir seramik oldu. Bizim çok sevdiğimiz özelliklerinden biri de, resimdeki gibi - sadece iki duvara - döşendiği zaman yarattığı etkinin benzersizliği. Ne dersiniz?

- Florim

2. Siyah Renk

Doğru kullanıldığında banyonuza tazelik ve modernlik katan bu güçlü renk, geçen yılın sonlarından itibaren beğeni toplamaya ve kullanılmaya başlanmıştı.

Gündemimizdeki Covid-19 virüsü ve hijyenin hassas bir konu olduğu banyoları düşündüğümüzde, bu ilginin kullanıcının tercihine ve bakış açısına göre değişiklik gösterdiğini keşfettik. Siyahı seviyorsanız ve mazlemelerimde görmek istediğim renktir diyorsanız hijyen açısından hiçbir şüpheye düşmeden kullanabilirsiniz.

- Hansgrohe

3. Serinletici ve Huzur Veren Banyolar

Kendimize bakmanın önemi ile çoğumuz için banyo bir sığınak olarak yerini sağlamlaştırdı. Bu hissi yaşamak için tasarlamak istediğimiz banyoların odak noktası: temiz çizgiler, yağmur duşları, ortamı rahatlatan kavisli hatlarıyla belki bir küvet, ahşap tabureler ve mutlaka yeşillik!

- Ceramiche Piemme
 

4. Renkli ve Desenli Seramikler

Dokunma hissi uyandıran, maksimalist ve renkli seramiklerle 2020 yılı: ‘’kendinizi ifade şeklinize biraz macera alır mısınız?’’ diye sorarak bize güzel bir davette bulunuyor. 

Minimalizmin zıttı olan bu etkiyi mekanlarınızda ortaya çıkarmanız için bir seramikte aramanız gereken özellikler arasında: farklı ve parlayan renkler, çizgili veya zigzag desenler olabilir. 

 Ceramicas Aparici

5. WOW dedirten Konuk WC’ler

Pinterest'te gördüğünüz ancak evinizin diğer bölgelerinde uygulamaktan korktuğunuz tüm tasarım trendlerini keşfetmek için harika bir yer!

Neden? Çünkü nispeten daha küçük bir mekan ve orada çok az zaman geçiriyorsunuz ama misafirleriniz tarafından sıkça ziyaret edilen bir yer. Bu yüzden şaşırtıcı ve cesur bir duvar kağıdı kullanımı ile akılda kalan ve ilham veren bir WC ile fark yaratabilirsiniz. 

 

Arte Walls

 6. Bonus Dokunmadan akan su

Sensör teknolojisine sahip fotoselli lavabo bataryaları, Covid-19 virüsü ardından, artık sadece kamusal alanlarda değil evlerde de kullanılmaya başlanabilir. Bu bataryaların tek özelliği hijyenik olmaları değil, aynı zamanda güzel görünmeleri ve değerli kaynağımız su, CO² ve enerji tasarrufu sağlamalarıdır.   

 

Schell.

09/06/2020 13:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Banyo trendleri, miro design, dekorasyon
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.