2023 Yılı Okullararası Kickboks Turnuvası’nda Şampiyon Olanlar Açıklandı

ads ads ads ads
23/01/2023

ads
2023 Yılı Okullararası Kickboks Turnuvası’nda Şampiyon Olanlar Açıklandı

2023 Yılı Okullar Arası Kickboks Turnuvası, 13 Ocak 2023 tarihinde, 09.00-16.00 saatleri arasında,  Lefkoşa’da Atatürk Spor Salonu’nda, Küçükler, Yıldızlar, Gençler (A) ve Gençler (B) Kategorilerinde Müzikli Forum ve Point Fighting disiplinlerinde yapıldı.

    Küçükler Kategorisinde;  Şht. Zeki Salih İlkokulu, Levent Primary School, Şht. Doğan Ahmet İlkokulu, Güzelyurt Özgürlük İlkokulu, 23 Nisan İlkokulu ve Polatpaşa İlkokulu öğrencileri, Yıldızlar Kategorisinde; Gazimağusa Türk Maarif Koleji, Hala Sultan İlahiyat Koleji, Çanakkale Ortaokulu, İrsen Küçük Ortaokulu, Canbulat Özgürlük Ortaokulu ve Şht. Turgut Ortaokulu öğrencileri, Gençler Kategorisinde;  İskele Ticaret Lisesi, Bülent Ecevit Anadolu Lisesi, GAU The Amerıcan College, Gazimağusa Türk Maarif Koleji, Hala Sultan İlahiyat Koleji, Dr. Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi, Güzelyurt Türk Maarif Koleji, Gazimağusa Meslek Lisesi, 20 Temmuz Fen Lisesi, Meral, Vedat Ertüngü Lisesi, Namık Kemal Lisesi ve Kurtuluş Lisesi sporcuları yarıştı.

     24 Okuldan 84 sporcunun yarıştığı müsabakalar sonunda şampiyon olan sporculara madalyaları okul öğretmenleri ve KKTC Kickboks ve Muaythai Federasyon yetkilileri tarafından verildi.

  Şampiyon sporcular Türkiye Okullar Arası Kickboks Şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler

23/01/2023 13:43
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kickboks Turnuvası
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.