21 Haziran’da Gerçekleşti! Güneş Tutulması Dünyayı Etkisi Altına Aldı

ads ads ads ads
22/06/2020

ads
21 Haziran’da Gerçekleşti! Güneş Tutulması Dünyayı Etkisi Altına Aldı

Tutulmalar çağlar boyunca devamlı olarak karşımıza çıkıyor. 21 Haziran tarihinde Yengeç Burcu'nun 0. derecesinde Halkalı Güneş Tutulması yaşadık. Bu tutulmanın en çok "Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak" burçlarını etkileyeceğine değinen Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, ‘’Tutulma sadece bizleri değil, içerisinde bulunduğumuz dünyayı hatta bulunduğumuz bu kaosu etkiliyor. Çünkü 21 Haziran’ da Güneş ışınları Kuzey yarım kürede, Yengeç dönencesine dik gelir. O gün yaz mevsiminin başlangıcıdır. En kısa gece ve en uzun gündüz o gün yaşanır. Bir de bunun üzerine tutulma yaşayacağız’’ dedi.

Bu tutulmadan başladığı işi bir türlü bitiremeyenler, başkalarına hedeflerini bulması için yardım edip kendi hedeflerini unutanlar etkilenecek. Bir tarafımız dünyaya dönükken diğer tarafımızın da bilgelikle aktığı, iyi ya da kötü bilgeliğe ve aydınlanmaya ihtiyacı olan kişiler, bu tutulmadan daha fazla etkilenecek. Artık evlerimizde daha çok çalışmaya döneceğiz. Eve daha çok iş getiren bir model olacağız. Yapacağımız işlerde, girişimlerde fikir almak, danışmak bizler için uygun olacak.

Ölçüp tartarak hareket etmememiz mi gerekecek? Tam teslimiyet mi? yoksa Kuşku duymak mı? Örnekleyecek olursak; bu tutulma bizleri stalker olarak adlandırdığımız rollere büründürülebilir. Ayrıca üzülerek belirtmek durumundayım ki Yengeç Medikal Astrolojide midenin yanı sıra kanser etkisi veriyor olacak. İlerleyen dönemlerde Jüpiter Plüton buluşmaları, Ekim aylarında kanser vakalarında artış gözlemleyebiliriz. Kanser dediğimiz kontrolsüz hücre bölünmesidir. Bu konuya neden değindim? Çünkü burada önce kendi iç sesimize dönmeliyiz. Psikolojik olarak beden diliyle, çakra diliyle kendimizi bu tutulmaya hazırlamamız lazım.

Mide yanmalarına dikkat! 

Yengeç, öncelikle Medikal Astrolojide mide ile alakalıdır. Bu tutulma mide yanmalarımızı tetikleyebilir. Çünkü yeni iş başlangıçları yapmak isteyeceğiz. Hayatın içerisinde kendimizi artık nerede konumlandırmak istediğimizi gözlemleyeceğiz. Bunları sadece ‘Aile ve Yuva’ hanemizde değerlendirmeyeceğiz. Bir şeyleri ortaya çıkarmak, yeni bir iş yapmak ve artık içimizdeki yetenekleri dışarı çıkarmak isteyeceğiz.

İçimizde saklı kalan ne varsa ortaya çıkarmak isteyeceğiz. Yeni süreçlere hazırlık aşamasındayız. Kurumsal bakış açısında çok fazla şey deneyimleyeceğiz. Mide yanmaları içe kapanmalar, içe durmalar ve dik durmakta zorlanmalar söz konusu ise Solar Pleksusu düşünün, kendinizi gözlemleyin. Yeni ne yapmak istiyorsunuz sorusunu kendinize yöneltin. Tutulma blokajlarımızı gözlemlememize vesile olacak. Çaba göstermek ve mücadele etmekle ilgili sınanacağız.

İki önemli tarihimiz var! 

28-29 Haziran Mars ‘0’ derece Koç burcuna geçiş yapıyor olacak ve altı ay boyunca Koç burcunda kalacak. ‘0’ derece bizim için önemli bir vurgu olacak. Önümüzdeki altı aylık serüvende ‘0’ dereceye ne gelirse 21 Haziran’da ki tutulmayı tetikleyecek. Bu sebeple de bizim için önemli olacak. Bu etki ile artık yapmamız ve atmamız gereken adımları atacağız.

Bir şeyleri sonlandıracağız ya da başlatacağız. Hırslarımızı ön plana taşıyacağız. Bir diğer tarihimiz 8 Ağustos olacak. Bu sefer Venüs Retrosunu bitirip ‘0’ derece Yengeç burcuna geçecek. 8 Ağustos ve takip eden günlerde bu sefer ilişkilerimizle ilgili bir şeyleri ön plana getireceğiz. Neyi seviyorsak ona yöneleceğiz. Bu tarihler bizler için önemli.

22/06/2020 16:20
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: 21 Haziran, güneş tutulması, dünya
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.