22-28 Haziran Haftalık Burç Yorumları

ads ads ads ads
22/06/2020

ads
22-28 Haziran Haftalık Burç Yorumları

"22-28 Haziran haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 22 Haziran haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 22 Haziran haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte 22-28 Haziran 2020 haftası burç yorumlarınız..."

KOÇ BURCU

Bu hafta yeni başlangıçlar içine girin ve disiplinli olun. Planlarınızı yapın. Aşk hayatınızda yeni bir dönem başlıyor. Evliliğinizde zorlandığınız konuları yavaş yavaş çözeceksiniz. Bunu hemen çözmeyi düşünmeyin. Sadece kararlı ve ne istediğini bilen bir tavır içinde olun. Perşembe veya Cuma ilişkilerde seni umutlandıracak güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Yatırım yapmak ya da taşınmak gibi fikirleriniz varsa bunları bu hafta değerlendirin.

BOĞA BURCU

Bu hafta güneş tutulmasının etkisiyle birlikte içinizdeki olumsuz ruh halinden kurtulduğunuzu söyleyebiliriz. Aslında bunu yapmayı seçerseniz yeterli gücü kendinizde bulacaksınız.2018 Mayıs-2019 Ekim aylarından bu zamanlara karışık ve tahammülü az olaylar içinde yorgunluklar yaşıyorsunuz. Bu hafta bunları sonuçlandırma ve toparlama haftasıdır. Mümkün oldukça belirsizliğe kapılmadan ilerlemelisiniz. Kendinizi iyi ve güvende hissedeceğiniz fikir ve diyaloglar içinde olmayı seçin. Su akar yolunu bulur.

İKİZLER BURCU

Bu haftaya enerjik başlıyor olabilirsiniz. Duygularınızı daha net ifade edebilir ve ne istediğinizi biliyor olabilirsiniz. Aile içinde ufak tefek gerginlikleri gereğinden fazla abartmamalısınız. İş hayatınızda yeni projeleriniz varsa bunları hemen eyleme geçirmek yerine alt yapı görüşmelerini yapmayı seçebilirsiniz. Eğitim hayatınıza biraz daha odaklanmalısınız. Özellikle 27 Haziran tarihinde Mars’ın koç burcuna geçmesiyle içsel güveninizi ve özgüveninizi ortaya sunabileceksiniz. Aşk hayatınızda ve sosyal ilişkilerinizde uzun zamandır kaybettiğiniz ivmeyi yakalayabilirsiniz. Özellikle para kazanma konusunda daha istikrarlı ve sabırlı olmayı seçin. Üretmek sizlerin ankesiyet veya kaygı bozukluğunuza iyi gelir. Lütfen ne olacağını düşünmek yerine ne olması gerektiğine odaklanın.

YENGEÇ BURCU

Bu hafta sizin burcunuzda yaşanan tutulma ile hayatınızda yeniden başlangıçlar yapma kararı alabilirsiniz. Bazı durumları gereğinden fazla büyütmemelisiniz. Sosyal medya hesaplarınızı kapatmak bir şeylerden geri geçilmek şu an için size iyi gelse de kısa bir zamanda geri dönmek durumunda bırakacaktır. Kısa vadeli çözümler sizi daha fazla huzursuz edebilir. Aşk ya da sevgi gibi konularınızda oldukça acı çekiyor ve bunu belli etmiyor olabilirsiniz. Kaygı, endişe ve ne yöne gittiğinizi bilmediğiniz duygular içinde olmanız çok mümkündür. Size iyi gelen aktiviteler yapmak ya da daha sakin kalmak sizi mutlu edecektir. Bu hafta sevdiğiniz insanlarla bir araya gelmek iyi bir çözüm olabilir.

ASLAN BURCU

Bu hafta hayattan beklentilerinizle ilgili bazı hayal kırıklıklarınızı onaracağınız fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerde sorunlarınızda kendinizi kandırmaktan vazgeçme kararı alın ve hayatınızda bazı durumları kendi isteğinize doğru yönetmekten vazgeçin. Maddi ve finansal ilişkilerinizde beklentilerinizin karşılanamaması gelecek planlarınızla ilgili bir zincirin halkasını kesip atabilir. İş ortamınızdaki değişimler sizleri biraz olsun umutlandırabilir. Bu hafta kandırılmalara, yalanlara ve aldatılmalara, dedikodulara dikkat etmelisiniz. İnsanların düşüncelerine ilk kez bu hafta önem vermeyin. Sadece çok yakınlarınıza ve güvendiğiniz kişilere danışmanızda fayda var. İlişkilerde beklentilerin farklı olduğunu anlamanızın da üst üste gelmesi sizi yorabilir.

BAŞAK BURCU

Haftaya başlarken biraz geri plana çekilmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Psikolojik anlamda çevrenizi ve ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Yeni başlangıçlar hafta ortasına doğru kafanızı meşgul edebilir. Maddi konularla ilgili de oldukça aktif bir hafta sizi bekliyor olacak. Havada var olan belirsizlik maddi sorunlarınızla ilgili risk almamanıza işaret etmektedir. Finansal ilişkilerinizde biraz daha kaygılı ve şüpheci olmalısınız ki daha sağlam adımlar atmalısınız. Hemen herkese her koşulda güvenmeyin. İnsanlar bu süreçte sizi yanlış yönlendirebilirler. İlişkilerde var olan bazı problemlerin üstesinden hafta ortasında gelebilirsiniz. Eski aşklardan aldığınız haberler veya bir türlü alamadığınız haberler beklentilerinizi net bir şekilde karşılamayabilir. Bu yüzden bu noktada takıntılarınızı bırakmalısınız. Sosyal iletişimlerinizin aktifleşmesi ile bu hafta çok istediğiniz bir şeye ulaşabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Haftaya oldukça hızlı bir şekilde giriş yapıyor olacaksınız. Eğitim, yayıncılık, projeleriniz veya ticari konularda önemli fırsatları oluşturmak için çaba harcıyorsanız doğru noktada ilerlediğinizi söyleyebiliriz. Kendinizi ortaya koymak ve olayları başlatmak için oldukça istekli olurken aynı zamanda risk alamaya da yatkın olacaksınız. Şansınızı bu hafta doğru yönlendirmelisiniz. Hayatınızı pozitif yönde değiştirme şansına sahipsiniz. Eski aşk veya ilişkileriniz ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Bu iletişimlerin devam edebilmesi size bağlı kalacaktır. Egolarınızın kırılması ve hayata yaklaşımınızın değişmesi gerekebilir. Size yapılan açıklamalardan tatmin olamayabilirsiniz. 

AKREP BURCU

Bu hafta hiç olmadığı kadar birçok işi yoluna sokabilme fırsatı bulabilirsiniz. Eski pişmanlıklara yanmaktan vazgeçin.Evlilik ya da ilişkilerde ısrarcı olmaktan ve kendi haklılığınızı anlatmak için gereksiz çaba sarf etmeyin. Bazı insanlar sadece anlamak istediği kadar anlar. Sizler için önemli olan bu hafta yeni başlangıçlar yapıyor olmanızdır. Sağlığınıza veya beslenme şeklinize bu hafta daha özen gösterin. Sizler için başarılı bir süreç ve dönem başlıyor. Patron, baba ya da eş gibi hayatınızda önemli noktalarda olan ilişki dinamiklerinize karşı daha dikkatli olmalısınız.

YAY BURCU

Haftaya bazı konularda enerjik bazı konularda ani düşüşlerle başlıyor olabilirsiniz. Aileniz ya da sorumluluklarınızla ilgili konularda bazı kararlar içinde olabilirsiniz. Yeni bir iş imkanı sizleri bu hafta sevindirebilir. Sizlerin en güzel yönü iyimserliğinizle kendinizi iyi bir yola sokuyor olmanızdır. Eski bir ilişkinize özlem duyuyor olabilirsiniz. Bazı haksızlıklar yaptıysanız bu hafta bunları toparlamayı seçin. Eğer size haksızlık yapıldığını düşünüyorsanız bunu partnerinizle konuşmayı denemelisiniz. 

OĞLAK BURCU

Haftaya ilişkilerinizdeki gerginlikleri yönetmekle başlıyor olabilirsiniz. İlişkileriniz, evliliğiniz, ortaklığınız gibi konular hayatınızın şu sıralar orta noktası olabilir. İnsanları anlamak size hiç olmadığı kadar zor gelebilir. Yaşamı daha yumuşak kısmından yakalamalısınız. Belirsizlik ve sessiz bir bekleyiş içinde olduğunuzu düşünüp kendinizi agresif hissedebilirsiniz. Uzun zamandır yaşadığınız stresleri artık tamamlıyorsunuz. İşbirliklerinizi daha iyi bir noktaya götüreceksiniz. Gizli bir ilişki ya da aşk anlamında güvensizlik hissediyor olabilirsiniz. Bunları bir kenara bırakın ve Aşk’ın sevginin en çok ihtiyacınız olduğu bu dönemde hayatınıza sevgiyi katmaya çalışın.

KOVA BURCU

Bu hafta kendinizi öyle bir yerde hissedeceksiniz ki neyi umursamanız gerekli ya da hayatın sizin için ne anlamı var bunu göreceksiniz. Kariyeriniz, iş hayatınız her şeyi bir köşeye çekip alıp başınızı gitmek istemiş olabilirsiniz. Âmâ üzerinizden bu ağırlığı çekip alın. Hayatınızın yeni bir başlangıç sürecine ilerliyorsunuz. Kendinizi çaresiz bir aşk hikayesi içinde hissedip bundan nasıl kurtulacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Ya da kendinizi çaresiz bir kariyer öyküsü içinde köşeye sıkışmışta hissedebilirsiniz. Bunlar hep Satürn gezegenin sizlere verdiği duygulardır. Bu duygular yaklaşık 2 yıl boyunca hayatınızda olacaktır. Mümkün oldukça bu hafta bu duygulara hafifletici ve açık çözümler bulmak için çaba sarf edin. Her gecenin bir sabahı vardır. Sabırlı olun.

BALIK BURCU

Bu hafta tutulma etkisiyle kendinizi yeniden yenileme ve toparlama kararı alacaksınız. İçinizde hiçbir şey değişmeyecek depresifliği olabilir. Gereğinden fazla lüzumsuz iştah açıklığı içinde hissedebilirsiniz. Bu hafta bunları sonlandırmalı ve artık daha fazla fiziksel harekete geçiş yapmalısınız. Yemeninde, umutsuzluğunda bir sonu olmadığını biliyorsunuz. Kendinizi disiplinize edin ve belirli kaygılardan kurtulun. Olması gereken olacaktır. Bir şeylerin önüne geçemezsiniz ama bir şeyleri şu an için değişime sürükleyebilirsiniz. Aşırı duygusallık ve aşırı alınganlık sizleri iş hayatınızda ya da ilişkilerinizde sadece zorlar. Hâlbuki sizlerin üstün empati yeteneği her şeyin üstesinden gelebilir. Kendinizi toparlayın ve 2020 yılının ikinci yarısını belirleyen bu haftayı kullanın.

22/06/2020 16:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: 22-28 Haziran, Haftalık Burç Yorumları, burç yorumu
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.