Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun 'kayıp ikizi', Afgan yetenek yarışmasında ortaya çıktı

ads ads ads ads
14/01/2019

ads
Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun 'kayıp ikizi', Afgan yetenek yarışmasında ortaya çıktı

Kanada seçimlerini kazanırken kendini 'yakışıklı' olarak sunmaya özen gösteren ve liberalizmin yeni prensi muamelesi gören Justin Trudeau'ya rakip çıktı. 'Afgan Star' yarışmacılarından Abdul Selam Meftun, Trudeau'ya benzerliğiyle sosyal medyada fenomen haline geldi.

Afganistan'ın Badahşan eyaletindeki düğünlerde halk şarkıları söylerken TV'deki yetenek yarışması 'Afgan Star'a katılarak kaderi değişen Abdul Selam Meftun, Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun 'kayıp ikizi' olarak küresel çapta ilgi görüyor. 29 yaşındaki kıvırcık saçlı, kalın kaşlı türkücünün Justin Trudeau ile benzerliği ekrana çıkar çıkmaz jürinin ve izleyicilerin dikkatini çekti.

PROGRAMA ÇIKINCA JUSTIN TRUDEAU'NUN VARLIĞINDAN HABERDAR OLDU

Programa katılana dek 23. Kanada Başbakanı'nın adını duymamış olan Abdul Selam Meftun, artık Justin Trudeau ile benzerliği üzerinden yarışmayı kazanmayı ve 'kayıp ikiziyle' tanışmayı umuyor.

Yarışmanın son 8'ine kalmayı başaran Meftun, Fransız haber ajansı AFP'ye "İnsanlar artık asıl ismimi unuttu. Beni 'Justin Trudeau' diye çağırıyorlar. Bense sosyal medyadaki fotoğrafları görene dek Justin Trudeau hakkında hiçbir şey bilmiyordum" dedi.

JUSTIN TRUDEAU MU YOKSA JUSTIN BIEBER MI?

'Afgan Star'ın 4 jüri üyesinden biri olan Afganistan doğumlu Kanada vatandaşı müzisyen Keys Ülfet, Meftun'u görür görmez "Benim başbakanımın tıpkısının aynısı" tepkisini göstermişti. Meftun'un sesinin mest edici olduğu görüşündeki Ülfet, Afgan türkücü için Justin Trudeau'nun da ötesine geçen hedefler koydu:

"Allah vergisi bir vokal kabiliyeti var. Yeni Justin Bieberolabilir."

Sosyal medya da 'Selam Trudeau' ya da 'Afgan Trudeau' lakaplarıyla fenomen haline getirilen Meftun için yapılan paylaşımlardan geçilmiyor. 

14/01/2019 15:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kanada, haber, kıbrıs, Başbakanı, Justin, Trudeau’nun, kayıp, ikizi
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.