3 milyon dolar ödüllü Fortnite World Cup Kreatif geliyor!

ads ads ads ads
21/04/2019

ads
3 milyon dolar ödüllü Fortnite World Cup Kreatif geliyor!

Fortnite World Cup Kreatif, oyunculara Battle Royale dışında bir rekabet alanı ve toplamda 3 milyon dolar ödül kazanma imkanı sunuyor.

Tüm dünyada 250 milyondan fazla oyuncusu bulunan Fortnite'ın geliştirici Epic Games, yaptığı bir açıklamayla yeni bir etkinliğin duyurusunu yaptı. Firmanın detaylarını paylaştığı Fortnite World Cup Kreatif'te oyuncular 3 milyon dolar tutarındaki ödül havuzundan pay almak için mücadele edecekler.

Geçtiğimiz ay 2019 yılında rekabetçi etkinliklerde 100 milyon dolar tutarında ödül dağıtacağını açıklayan Epic Games, bu kapsamda önceki hafta toplamda 40 milyon dolar ödül havuzu olan Fortnite World Cup hakkındaki detayları paylaşmıştı. Firmanın duyurduğu Fortnite World Cup Kreatif ise şansını Battle Royale modu dışında denemek isteyen oyunseverleri eğlenceye katılmaya davet ediyor.

Oyuncuların Fortnite World Cup ile aynı tarihlerde New York City'de düzenlenecek Fortnite World Cup Kreatif finallerine katılma hakkı kazanmak için öncelikle 29 Nisan – 7 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek elemeleri geçmeleri gerekecek. 5 haftalık elemeler sonunda seçilen 15 oyuncu, 26-28 Temmuz tarihlerinde yapılacak Fortnite World Cup Kreatif finallerinin heyecanını yerinde yaşama ve büyük ödülü kazanmak için mücadele etme şansı yakalayacak.

Oyuncular Fortnite World Cup Kreatif finallerine katılma hakkı kazanmak için 5 hafta boyunca Fortnite topluluk içerik üreticileri tarafından özel olarak tasarlanmış haritalarda mücadele edecek. Ardından Fortnite'ın oyun içi tekrar izleme aracı ile çektikleri videoyu belirlenen bir etiketle YouTube'da yayınlayacaklar. Her hafta yeni bir harita ve yeni bir şans demek. Fortnite topluluğundan seçilecek içerik üreticilerinin beğenisini kazanan videoların sahipleri, Fortnite World Cup Kreatif finallerine katılma hakkı kazanacaklar.

21/04/2019 18:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: 3 milyon dolar ödüllü Fortnite World Cup Kreatif geliyor!, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.