3 saatlik elektrik kesintisi!

Girne bölgesinde ile yarın Ulukışla, Aslanköy, Gaziköy, Paşaköy, Paşaköy Askeri Tesisler, Turunçlu ve Kurudere'de yarın elektrik kesintisi yapılacak. Girne bölgesinde ile yarın Ulukışla, Aslanköy, Gaziköy, Paşaköy, Paşaköy Askeri Tesisler, Turunçlu ve Kurudere'de yarın elektrik kesintisi yapılacak.

ads ads ads ads
14/06/2021

ads
3 saatlik elektrik kesintisi!

Girne bölgesinde yarın 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nun (Kıb-Tek) açıklamasına göre, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle 09.00-12.00 saatleri arasında Doğanköy’ün güney kısmı, Beyaz Ev, Boğaz Piknik Alanı ve çevresi, Eminağa Garden ve çevresi ile Girne-Lefkoşa ana yolu ve civarında kalan bölgeye elektrik verilemeyecek.

***

GAZİKÖY, PAŞAKÖY, PAŞAKÖY ASKERİ TESİSLER, TURUNÇLU VE KURUDERE BÖLGELERİNE YARIN ELEKTRİK VERİLEMEYECEK

Öte yandan Elektrik Kurumu (Kıb-Tek), Gaziköy, Paşaköy, Paşaköy Askeri Tesisler, Turunçlu ve Kurudere bölgelerinde yarın elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.

Kıb-Tek’ten yapılan yazılı açıklamada, orta gerilim şebekesinde yapılacak arıza tamir çalışması nedeniyle yarın 09.00-10.00 saatleri arasında Gaziköy, Paşaköy, Paşaköy Askeri Tesisler, Turunçlu ve Kurudere bölgelerine elektrik verilemeyeceği kaydedildi.

Açıklamada, elektrik enerjisi belirtilen saatten daha erken veya geç verilebileceğinden, şebekede her an elektrik enerjisi varmış gibi davranılması istendi.

***

ULUKIŞLA VE ASLANKÖY’DE YARIN ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK

Ayrıca Ulukışla Köyünün bir bölümü, Aslanköy, Aslanköy askeri tesisler ve civarında kalan bölgeye yarın elektrik enerjisi verilemeyecek.

Kıb-Tek Mağusa Bölge Amirliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışmasından kaynaklanacak olan kesinti 12:00- 14:00 saatleri arasında olacak.

14/06/2021 13:02
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: elektrik kesintisi, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu, girne, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.