Sertoğlu: Sanayi bölgesi temizlenecek

ads ads ads ads
16/05/2018

ads
Sertoğlu: Sanayi bölgesi temizlenecek

UBP Lefkoşa Belediye Başkan adayı Hasan Sertoğlu, Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı Candan Avunduk ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.
UBP Lefkoşa Belediye Başkan adayı Sertoğlu ziyaretinde, Sanayi Bölgesi’nin durumunun iyi olmadığını, ihmal edildiğini belirterek, “Sanayi Bölgesi’nin temizlenmesi, yollarının yapılması, alt yapı sorunlarının giderilmesi, bir düzene, intizama kavuşturulması zor değildir. Yeter ki kararlı davranılsın, yeter ki ofiste oturmak yerine sokakta, halkın, esnafın, sanayicinin içinde olunsun” dedi.
Mali ve finansal sorunların akıllı adımlarla aşılabileceğini belirten Sertoğlu, LTB Başkanı Harmancı’nın belediyeyi devraldığı dönemin üzerinde borç bıraktığını iddia etti.
Sanayi bölgesinde su olmadığını, seçilirse bu sorunu çözeceğini belirten Sertoğlu, “Sanayi Bölgesi’nin su meselesini de halledeceğiz. Sanayicimize , esnafımıza, turizmcimize , üniversitelerimize özel tarifeden su satacağız. Hesabımız, çalışmalarımız bu yöndedir. Bunların detaylarını göreve geldikten sonra ilgililerle konuşup uygulamaya geçeceğiz” ifadelerini kullandı.
Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı Candan Avunduk da konuşmasında, su sorununa dikkat çekerek, UBP Belediye Başkanı Hasan Sertoğlu’nun Sanayi Bölgesi ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu ziyaretinden memnun olduklarını belirtti.

16/05/2018 18:43
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Sertoğlu, Sanayi bölgesi
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.