Google, arama sonuçlarına yorum yapma özelliği getiriyor

Mekanlar için aktif olan yorum özelliğine benzeyen bu yenilik, sınırlarını genişleterek tüm aramalar için geçerli hale gelecek

ads ads ads ads
20/11/2018

ads
Google, arama sonuçlarına yorum yapma özelliği getiriyor

Dünyanın en fazla kullanıcıya sahip arama motorlarından Google, yapılan aramalarda çıkan tüm sonuçlara yorum yapılabilmesine olanak sağlayan yeni bir özellik üzerinde çalıyor. Arama sonuçlarına yorum yapma imkanı veren yeni özellik ile birlikte Google, kullanıcılar arasındaki etkileşimi artırmayı amaçlıyor.

Google'ın uygulamaya koymaya hazırlandığı yeni özellikle birlikte kullanıcılar, yapılan aramalarda çıkan tüm sonuçlara yorum yapabilecek.

Halihazırda mekanlar için aktif olan yorum özelliğine benzeyen bu yenilik, sınırlarını genişleterek tüm aramalar için geçerli hale gelecek ancak şimdilik gerçekleşen maçların sonuçlarına dair aramalarla sınırlı durumda.

Yorumların yayınlanması konusunda ise Google bir tür filtre kullanacak ve en iyi yorumların gösterildiği bir sistem oluşturacak. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar yaptıkları arama için tüm sonuçlara dair yorumlar görerek Google'ı bir tür forum olarak da kullanmış olacak diyebiliriz.

Oldukça akıllıca bir özellik olan bu yeni yorum özelliği eksiksiz olarak, en geniş kapsamıyla ne zaman kullanıma sunulacak belirsiz ancak Google'ın gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra özelliği hemen uygulamaya koyması bekleniyor.

20/11/2018 11:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: google, arama, sonuçları, yorum, yama, özelliği, geliyor, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.