77. Altın Küre'de vegan menüsü

Oscar'ın habercisi olarak nitelendirilen Altın Küre Ödül Töreni'nde konuklara çevresel sürdürülebilirlik konusunda farkındalık yaratmak amacıyla ikram edilecek yiyecekler bu yıl ilk kez tamamen vegan olacak.

ads ads ads ads
04/01/2020

ads
77. Altın Küre'de vegan menüsü

5 Ocak Pazar günü sahiplerini bulacak Altın Küre Ödül Töreni'ni düzenleyen Hollywood Yabancı Basın Derneği, adaylara ve katılımcılara etkinlik için bir ilk olan vegan yemekler sunulacağını açıkladı.

Altın Küre Ödül Töreni yemeğiyle ilgili şu açıklama yapıldı: "Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin sürdürülebilirlik konusundaki odağının bir parçası olarak, seçimlerimizin çevreyi nasıl etkileyebildiğine dair farkındalık yaratmak amacıyla Altın Küreler'de yüzde 100 bitkisel ağırlıklı yemekler servis edilecek. Tüm ürün ve sebzeler yerel ve sürdürülebilir kaynaklı olacak."

Geçmişte Altın Küre Ödül Töreni menüsünde vegan ve glütensiz yiyecek seçenekleri sunulmuştu ancak tüm menünün yalnızca vegan olması ilk kez gerçekleşecek.

Hollywood Yabancı Basın Derneği sadece cam şişelerde su sunarak etkinliğin plastik tüketimini sınırlamaya çalışacak ve kullanılan pipetler de kağıttan yapılacak.

04/01/2020 11:02
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber, kıbrıs, vegan, altın küre
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.