5'inci Kısa Film Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu

ads ads ads ads
06/06/2017

ads
5'inci Kısa Film Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu

Yeşil Barış Hareketi ile Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin çevre ve doğayı koruma bilincini arttırma amacıyla düzenlediği, 5. Kısa Film Yarışması Sergisi, Film Gösterisi ve Ödül Töreni dün Lefkoşa Bedesten’de gerçekleşti.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nden yapılan açıklamaya göre, etkinlikte Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr.  İbrahim Benter konuştu.

Benter, Vakıflar İdaresi’nin kurulduğu günden bu yana yeşil bir Kıbrıs hayaliyle birçok vakıf kurduğu ve kurulan vakıflara destek olduğunu belirterek, geçmişten bugüne yeşili seven, koruyan ve destekleyen bir kurum olduklarını söyledi.

Çevre sorunlarıyla ilgili çözümün, çocukları çevre bilinciyle eğitmekten geçtiğini bu kapsamda tüm okullarda “iyilik kolları” kurulması ve bu tür faaliyetlere önem verilmesi gerektiğini belirten Benter, Kıbrıs'ın yeşilliği geleceğe güven ile taşındığını kaydetti.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr.  İbrahim Benter şunları ifade etti:

“446 yıldır yeşile sevdalı olan Kıbrıs Vakıflar İdaresi, atalarından aldığı mirası daha da ileriye taşımak için projeler üretiyor ve üretilen projelere sonuna kadar destek olmaya devam ediyor.

Bu nedenle, Yeşil Barış Hareketinin 5. düzenlediği Kısa Film Yarışması’na sponsor olarak, çevremizin güzelleşmesi ve daha yeşil bir dünya için atılan tüm adımların yanında olduğumuzu kurum olarak bir kez daha göstermiş olduk.”

06/06/2017 11:58
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kısa film yarışması
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.