6. Algım Görsel Sanatlar Sergisi açıldı

6. Algım Görsel Sanatlar Sergisi, İsmet Vehit Güney Sergi Salonu'nda açıldı

ads ads ads ads
03/12/2022

ads
6. Algım Görsel Sanatlar Sergisi açıldı

 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen 6. Algım Görsel Sanatlar Sergisi, Kültür Dairesi himayelerinde ve Telsim’in desteğiyle İsmet Vehit Güney Sergi Salonu'nda açıldı.

Telsim'den verilen bilgiye göre, "Yüz Eserde Güzel Ülkem” temalı sergi, Algım Özel Eğitim Okulu’nda eğitim gören çocuklar ve öğretmenleri katkılarıyla ülkenin önemli değerlerini ve sembollerini kendi hayal dünyalarıyla resmettiler.

Sergi açılışında konuşma yapan Algım Özel Eğitim Merkezi Müdürü Evren Karademir, ülkenin tüm güzelliklerini resmetmeye çalışan çocukların, tertemiz kalpleriyle sevgilerini de katarak adamızı tanıtmaya çalıştıklarını söyledi.

Etkinliğin açılışını Algım Özel Eğitim Merkezi öğrencileriyle yapan Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz, “Şirket olarak Algım Özel Eğitim Merkezi’ni, hem sporda hem de sanatta desteklemekten her zaman büyük keyif aldık. Bu yıl 6.’sı gerçekleştiren Algım Görsel Sanatlar Sergisi’nde özel çocukların yaptığı eserleri görmek bizleri gururlandırıyor. Bizler burada oldukça her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Tüz, engelleri aşmak için değil, engelleri birlikte ortadan kaldırmak için her zaman özel çocukların yanında yer alacaklarını sözlerine ekledi.

03/12/2022 11:02
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Algım Görsel Sanatlar Sergisi
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.