Madonna Sağlıklı Yaşam Detoksu İçin Antalya'ya Gidiyor

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna, New York Manhattan'daki evine Türk hamamı yapan şirketin davetlisi olarak ekim ayı sonunda Antalya'ya gidiyor

ads ads ads ads
24/09/2019

ads
Madonna Sağlıklı Yaşam Detoksu İçin Antalya'ya Gidiyor

Antalya'da, alternatif sağlık turizmine ağırlık veren Rixos Downtown Otel bünyesindeki Med World Sağlıklı Yaşam Merkezi, dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna'yı ağırlayacak.

Madonna'nın New York Manhattan'taki dairesine 400 bin dolar değerinde 900 metrekarelik SPA merkezini kuran Elif Çağla Ural tarafından açılan sağlıklı yaşam merkezinde 12 gün detoks programına girmesi planlanan Madonna için tüm ayrıntılar düşünüldü.

Otelin kral dairesinde kalarak, 24 saatini detoks programına göre yaşayacak olan Madonna, programın ardından ülkesine geri dönecek.

AŞÇISI DA BESLENME ÜZERİNE EĞİTİM ALACAK

Merkezin kurucusu Elif Çağla Ural, Madonna'nın gelişinin ekim ayının son haftası olarak belirlendiğini anlattı. Madonna'nın Antalya'ya iki yardımcısı, aşçısı ve koruma ekibiyle geleceğini aktaran Ural, "Aşçısını getirmesi çok önemli. Madonna, özel aşçısının ona uygulayacağımız beslenme programını öğrenmesini istiyor. Sağlıklı yaşama önem veren bir sanatçı. Manhattan'daki evine yaptığımız Türk hamamı projemizde de tüm ayrıntılara çok önem vermişti" dedi.

SABAH BAŞLAYIP AKŞAM BİTECEK YENİLENME SEANSLARI

Madonna'nın Antalya'ya geldiği ilk gün tam donanımlı check-up yapılacağını ardından yenilenme işleminin başlayacağını aktaran Ural, "Sabah uyanma saatinden yiyeceği besinlere, yatacağı saatten detoks uygulamalarının her anını ayrı ayrı programlayacağız. 12 gününü bize ayıracak. 12'nci günün sonunda tamamen yenilenmiş bir Madonna'yı ülkesine göndereceğiz" diye konuştu.

ÇİN TIBBINA ÖNEM VERİYOR

Madonna'nın Çin tıbbına ilgi duyduğunu bildiklerini aktaran Ural, "Geleneksel tıp ve Çin tıbbı uygulamalarımızın yanı sıra, detoks çalışmalarımız olacak. Madonna'ya burada unutamayacağı bir sağlıklı yaşam programı hazırlıyoruz. Aynı zamanda Aspendos Antik Kenti ve Kaleiçi'ni gezmek istediğini de bize iletti. Gezi programlarını da sağlıklı yaşam programımıza göre ayarlayacağız" dedi.

24/09/2019 15:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber, kıbrıs, madonna, antalya
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.