72 Yaşında, 29 Yaşındaki Sevgilisini Hamile Bıraktı

ads ads ads ads
15/07/2016
Bekir ÇAĞLAYAN

ads
72 Yaşında, 29 Yaşındaki Sevgilisini Hamile Bıraktı

72 yaşındaki Mick Jagger, 29 Yaşındaki Sevgilisini Hamile Bıraktı

ABD'li rock grubu Rolling Stones'un 72 yaşındaki solisti Mick Jagger, balerin sevgilisi 29 yaşındaki Melanie Hamrick'ten çocuk bekliyor.

72 yaşındaki Mick Jagger, 29 Yaşındaki Sevgilisini Hamile Bıraktı



Dünyaca ünlü ABD'li rock grubu Rolling Stones'un 72 yaşındaki solisti Mick Jagger, sekizinci kez baba olmaya hazırlanıyor. Jagger'ın 29 yaşındaki kız arkadaşı, balerin Melanie Hamrick hamile olduğunu açıkladı.

2 YILDIR BİRLİKTELER

2014 yılında Zürih'te tanışan ve aralarındaki 43 yaş farka rağmen iki yıldır mutlu bir beraberlikleri olan, Rolling Stones'un efsane solisti Mick Jagger ve balerin sevgilisi Melanie Hamrick aile olmaya hazırlanıyor. Daha önceki ilişkilerinden doğan 7 çocuğu daha bulunan Mick Jagger, 2017'nin ocak ayında sekizinci kez baba olacak.

Melanie Hamrick

"BU MUHTEŞEM BİR HABER"

Grubun sözcüsü The Sun'a yaptığı açıklamada "Bu muhteşem bir haber. Mick'i kimse durduramaz! Melanie'yi hepimiz çok seviyoruz. O çok yetenekli, akıllı ve ışık saçan bir kadın. Mick yeniden baba olmak için sabırsızlanıyor" dedi.

22 YILLIK SEVGİLİSİNDEN 4 ÇOCUĞU VAR

Mick Jagger'ın 22 yıllık eski sevgilisi Jerry Hall'dan Lizzy (32) James (30), Georgia May (24), Gabriel (18) adında dört çocuğu var. Jagger, bir önceki ilişkisi, 8 yıl evli kaldığı Bianca Jagger'dan da Jade (44) adında bir kızı, şarkıcı Marsha Hunt'la olan ilişkisinden de Karis (45) adında bir kızı daha bulunuyor.

Jagger'ın Brezilyalı model Luciana Gimenez Mora ile olan ilişkisinden 19 yaşında Lucas adında bir de oğlu var. 

15/07/2016 14:58
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Amerika Birleşik Devletleri, Rolling Stones, Bianca Jagger, Jerry Hall, Amerika, The Sun, Zürih, Kadın, Abd
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.