Prens Harry 'ayrılık' sonrası ilk kez konuştu: Başka seçenek yoktu

Prens Harry eşi Meghan Markle'ın unvanlarını da bırakacaklarının açıklanmasının ardından Prens Harry ilk kez konuştu.

ads ads ads ads
20/01/2020

ads
Prens Harry 'ayrılık' sonrası ilk kez konuştu: Başka seçenek yoktu

Kraliyetten ayrılma kararı alan Prens Harry eşi Meghan Markle'ın unvanlarını da bırakacaklarının açıklanmasının ardından ilk kez konuştu. 

Kraliyetten ayrılma kararı alan Prens Harry eşi Meghan Markle'ın unvanlarını da bırakacaklarının açıklanmasının ardından Prens Harry ilk kez konuştu. Megxit krizi olarak tanımlanan süreç hakkında Harry, "Bu konuda başka bir seçenek yoktu. Şunu açıklığa kavuşturmak isterim ki sizleri terk etmiyoruz. Kraliçe'ye kamu finansmanı olmadan hizmet etmeyi ümit ediyorduk. Maalesef bu mümkün olmadı" ifadelerini kullandı.

Pazar akşamı Afrika'daki AIDS hastası çocukların yararına çalışan ve kendisinin de kurucuları arasında olduğu bir vakfın Londra'daki resepsiyonunda konuşan Prens Harry sözlerine "Son birkaç haftada ne okuyup duyduğunuzu hayal dahi edemem. O yüzden gerçeklerin paylaşabildiğim kadarını benden dinlemenizi istiyorum. Bir Prens olarak değil, bir dük olarak değil, sadece Harry olarak" diyerek başladı.

"Gerçeklerin paylaşabildiğim kadarını benden dinlemenizi istiyorum" diyen Prens Harry sözlerine şöyle devam etti: "Bir Prens olarak değil, bire dük olarak değil, sadece Harry olarak beni dinlemenizi istiyorum. Meghan'a kucak açtınız. Hayatta aradığım tüm mutluluğu ve aşkı Meghan'da bulduğumu da gördünüz. Eşim olarak seçtiğim kadın, benimle aynı değerleri paylaşıyor."

35 yaşındaki Harry, "Meghan'a kucak açtınız. Hayatta aradığım mutluluğu ve aşkı Meghan'da bulduğumu gördünüz. Eşim olarak seçtiğim kadın, benimle aynı değerleri paylaşıyor" diye konuştu.

Harry, evlenmelerinden sonra yaşanan sürecin hem kendisi hem de eşi Megham Markle için zorlu geçtiğini ifade etti.

"Meghan ile evlendiğimizde heyecanlıydık, umut doluyduk, hizmet etmek için buradaydık" diyen Harry, "Tüm bu nedenlerden ötürü işlerin bu noktaya gelmesi benim için büyük bir üzüntü kaynağı. Kendim ve eşim için Kraliyet Ailesi görevlerini bırakma kararını kolay bir şekilde almadım. Yıllarca devam eden zorlukları haftalarca süren görüşmeler izledi" sözlerini dile getirdi.

Prens Harry sözlerine şöyle devam etti: "Biliyorum her zaman doğru seçimleri yapmadım. Ancak bu konuda başka bir seçenek yoktu. Şunu açıklığa kavuşturmak isterim ki, kimseyi terk etmiyoruz. Kesinlikle sizleri terk etmiyoruz. Kraliçemize kamu finansmanı olmadan hizmet etmeyi ümit ediyorduk. Maalesef bu mümkün olmadı."

"Bu durumun kim olduğumu ya da ne kadar kararlı birisi olduğumu değiştirmediğini unutmadan yaşananları kabullendim. Umarım bu anlamanıza yardımcı olur. Ailemi bildiğim her şeyden bir adım geri çektim. Bunu, huzurlu bir hayat olmasını umduğum yönde ileri bir adım atmak için yaptım."

Prens Harry ve eşi Meghan Markle 2018 yılında evlenmiş ve Archie adında bir oğulları dünyaya gelmişti.

20/01/2020 10:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Prens Harry, haber, kıbrıs, ’ayrılık’, sonrası, ilk, kez, konuştu
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.