Hande Erçel 'bazlama surat'ı affetmedi!

ads ads ads ads
04/12/2018

ads
Hande Erçel 'bazlama surat'ı affetmedi!

Oyuncu Hande Erçel kendisiyle dalga geçen sosyal medya fenomenlerini affetmedi. Kendisi için ‘bazlama surat’ diyenler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kanal D ekranlarında yer alan 2.Sayfa programının özel haberine göre; Hande Erçel paylaştıkları eğlenceli videolarla dikkat çeken Burak Altındağ ve Alp Kılınç hakkında suç duyurusunda bulundu.

Burak Altındağ paylaşımlarından birinde Hande Erçel’in İngilizce konuştuğu videoyu ti’ye almıştı.   Altındağ’ın yaptığı paylaşım yaklaşık 1.5 milyon kişi tarafından izlenmişti.

Kılınç da aynı şekilde paylaşımlarında Hande Erçel’in fotoğraf ve videolarını ti’ye alıyor ve binlerce görüntülenmeye ulaşıyordu.

Alp Kılınç, bir paylaşımında Hande Erçel için ‘bazlama surat’ demiş, bu lakap kısa sürede sosyal medyada olay olmuştu.

‘Bazlama’ paylaşımları güzel oyuncu için bardağı taşıran son damla oldu. Erçel’in avukatı müvekkili aleyhinde yayınlanan video ile yazıların hakaret ve kişilik haklarını ihlal ettiğini belirterek görüntülere erişim yasağı talep etti.

Mahkeme Burak Altındağ ve Alp Kılınç’ın yapmış olduğu paylaşımların kişilik haklarını ihlal etme kastıyla yapıldığı kanaatine vararak içeriklere erişimin engellenmesine karar verdi.

04/12/2018 17:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Hande Erçel
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.