DAÜ Yabancı Diller ve Hazırlık Okulu Öğrencileri Stres Attı

Öğrenciler bir taraftan yoğun ders döneminin stresini üzerlerinden atma fırsatını bulurken, bir taraftan da gelecek sınavları için moral depoladılar

ads ads ads ads
24/12/2010

ads
DAÜ Yabancı Diller ve Hazırlık Okulu Öğrencileri Stres Attı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu yönetimi 22 Aralık 2010 tarihinde öğrencilerine DAÜ Deniz Tesisleri’nde bir eğlence gecesi düzenledi.

DAÜ Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü ve DAÜ Uluslararası Merkez’in de katkıları ile yapılan ve öğrencilerle öğretim elemanlarının kaynaşmasının amaçlandığı gecede DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Yılmaz ve İngilizce Hazırlık Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Nilgün Hancıoğlu’nun açılış konuşmalarının ardından, Karadeniz, Adıyaman ve Kafkas folklör topluluklarının gösterileri, DJ David’in müzik ve dansları, Zenga topluluğunun müzik ziyafeti ile öğrenciler eğlenceli saatler yaşadı. Böylece, öğrenciler bir taraftan yoğun ders döneminin stresini üzerlerinden atma fırsatını bulurken, bir taraftan da gelecek sınavları için moral depoladılar. Beğeni toplayan etkinlik, tekrarlanması dileği ile son buldu.

24/12/2010 10:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: DAÜ Yabancı Diller ve Hazırlık Okulu Öğrencileri Stres Attı
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.