Erhürman, Londra Türk Toplumu Federasyonu'nu kabul etti

Erhürman, heyette KKTC’ye ilk kez gelen gençler olmasının doğru bir şey yaptıklarını gösterdiğini de ifade etti.

ads ads ads ads
19/04/2019

ads
Erhürman, Londra Türk Toplumu Federasyonu'nu kabul etti

Başbakan Tufan Erhürman, KKTC’de bulunan Londra Türk Toplumu Federasyonu yetkilileri ile sporcu gençlerden oluşan bir heyeti kabul etti.

Başbakanlık’ta saat 15:00’e gerçekleşen görüşmede konuşan Federasyon Başkanı Serdar Sarı, kabulden dolayı teşekkür etti ve onur duyduklarını kaydetti.

Gençlerin KKTC’de olmaktan heyecan duyduğunu ve mutlu olduklarını söyleyen Sarı, 3 gün boyunca gençleri gezdirdiklerini ve sportif faaliyetlerde bulunduklarını ve ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlattı.

Aralarında ilk kez KKTC’ye gelen gençler olduğunu dile getiren Sarı, bu karşılıklı ziyaretler sayesinde köprüler kuruyor olduklarını söyledi.

27 Mayıs’ta bir balo düzenleyeceklerini belirten Sarı,  Başbakan Erhürman’ı da aralarında görmek istediklerini kaydetti  ve davette bulundu.

Geçtiğimiz dönem içerisinde yapılan İngiltere  kupası maçlarında Dumlupınar’ın şampiyon olduğunu da kaydeden Sarı, bu başarının yüzlerini  güldürdüğünü söyledi.

ERHÜRMAN

Başbakan Tufan Erhürman da, ziyaretten mutlu olduğunu kaydetti ve “Artık bir birimizi tanıyoruz, bu beni sevindiriyor” dedi ve hükümetleri döneminde karşılıklı ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve kontak kurulduğunu kaydetti.

Erhürman, heyette KKTC’ye ilk kez gelen gençler olmasının doğru bir şey yaptıklarını gösterdiğini de ifade etti.

Erhürman başarısından dolayı Dumlupınar takımını da kutladı.

19/04/2019 16:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: erhürman, londra, kktc, federasyon, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.