Özyiğit, gençleri kabul etti

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençleri kabul etti. 

ads ads ads ads
17/05/2019

ads
Özyiğit, gençleri kabul etti

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençleri kabul etti. 
Özyiğit gençlere; "Ülkenize yurdunuza sahip çıkın, kendinizi en iyi şekilde geliştirin, geleceği en doğru şekilde geliştirip toplumu aydınlığa taşıyın, sizlere  güveniyoruz" diye seslendi. 
Milli Eğitim Bakanı Cemal Özyiğit, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Lefkoşa Türk Lisesi müdürü Mustafa Şevketoğlu ve öğrencilerden oluşan heyeti kabul etti. 
Özyiğit, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Haftası içinde bulunduklarını ifade ederek, bu yıl 19 Mayıs'ın 100. yıl dönümünü kutladıklarını ve andıklarını söyledi. 
Atatürk'ün Samsun'da 100 yıl önce yaktığı meşalenin yollarını aydınlattığını ve o yolda yürümeye devam ettiklerini belirten Özyiğit, Öğrencilere ziyaretten dolayı teşekkür etti ve cumhuriyeti gençliğe emanet eden Atatürk'ü andı. 
Özyiğit, "Bizlere düşen görev; gençleri en iyi şekilde yetiştirmek geliştirmek ve ülkenin geleceğine katkı koymaktır" diyerek, gençlerin ülkelerine yurtlarına sahip çıkmaları ve geleceği en doğru şekilde şekillendirip geliştirip toplumu aydınlığa taşımasını temenni etti. 

17/05/2019 14:41
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Özyiğit, gençleri, kabul, etti, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.