BJK taraftarlarından protesto

BJK’nin, bu akşam İstanbul’da Portekiz ekibi Porto ile gerçekleştireceği UEFA Avrupa Ligi maçında, tribünlerde sergilenmesi için izleyicilere bin adet KKTC bayrağı dağıtılıyor.

ads ads ads ads
21/10/2010

ads
BJK taraftarlarından protesto

BJK’nin, bu akşam İstanbul’da Portekiz ekibi Porto ile gerçekleştireceği UEFA Avrupa Ligi maçında, tribünlerde sergilenmesi için izleyicilere bin adet KKTC bayrağı dağıtılıyor. KKTC’ye karşı uygulanan spor ambargosuna karşı İnönü Stadı önünde bir de yürüyüş yapılıyor.

KKTC Beşiktaş Çarşı Grubu da, sporun evrenselliğinin KKTC için kısıtlanmasına tepki göstermek amacıyla "Çarşı Spor Ambargosuna Karşı" isimli bir yürüyüş düzenliyor.

Lefkoşa Dereboyu’nda toplanan grup üyeleri, Caddeyi boydan boya yürüyerek İngiliz Konsolosluğu önünden geçip Ledra Palace sınır kapısına gidecek ve ambargoları protesto etmek için çelenk koyacak.

21/10/2010 20:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: BJK taraftarlarından protesto, BJK’nin, bu akşam İstanbul’da Portekiz ekibi Porto ile gerçekleştireceği UEFA Avrupa Ligi maçında, tribünlerde sergilenmesi için izleyicilere bin adet KKTC bayrağı dağıtılıyor
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.