Lady Gaga'nın klibinde Türk imzası

Gaga, Türk tasarımcı Ezgi Çınar'a ait bir bikini giydi. Genç tasarımcı Ezgi Çınar imzalı pembe iç çamaşırı, beğeni toplarken, sosyal medyada da geniş yer buldu.

ads ads ads ads
08/03/2020

ads
Lady Gaga'nın klibinde Türk imzası

Lady Gaga uzun zamandır beklenen Stupid Love adlı yeni şarkısını yayınladı. Renkli görüntülere sahne olan klibinde genellikle pembe tonlarında kıyafetler tercih eden Gaga, Türk tasarımcı Ezgi Çınar'a ait bir bikini giydi. Genç tasarımcı Ezgi Çınar imzalı pembe iç çamaşırı, beğeni toplarken, sosyal medyada da geniş yer buldu.

Sözcü'nün haberine göre Lady Gaga, renkli görüntüler barındıran klipte dört kostüm giydi. Çivili bir kemeri olan, pembe bikini, Vex Clothing markasına ait. Laura Pulice tarafından tasarlanan bikini klibe özel olarak hazırlanmış

Bir uzaylı kostümünü andıran yine pembe kostüm iki tasarımcıya ait. Ezgi Çınar metalik iç çamaşırını tasarlarken, bir süredir Gaga ile çalışan Kaimin ise kıyafetin korsesini ve bolerosunu hazırladı. Bu arada klipte yer alan tüm kostümler, Gaga için özel olarak yapıldı.

Ezgi’ye klip çekiminden 48 saat önce sipariş verilmiş. İki parçadan oluşan tasarımı hazırlamak için modern uzay ve galaksi konseptinden yola çıkan Çınar klip çekimi sırasında da hazır bulunmuş. “Bu şimdiye kadar yaptığım en çılgın, en gerçeküstü deneyimdi” diyen tasarımcıdan, yurtdışında da övgü ile bahsediliyor.

08/03/2020 16:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Lady, haber, kıbrıs, Gaga’nın, klibinde, Türk, imzası
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.