Rihanna: Super Bowl'a çıkmadım, çünkü bir hain, bir işbirlikçi olamam

Ünlü şarkıcı, Trump'ın ırkçılığı protesto amacıyla milli marş sırasında diz çöken Kaepernick'in spor hayatının bitirilmesine yönelik baskılarına boyun eğdiği için NFL'in Super Bowl'unda sahne almadığını teyit etti

ads ads ads ads
10/10/2019

ads
Rihanna: Super Bowl'a çıkmadım, çünkü bir hain, bir işbirlikçi olamam

Son dönemde ABD Başkanı Donald Trump'a muhalefetiyle gündem olan Rihanna, Vogue dergisine verdiği röportajda, Super Bowl'da maç arası performansı yapması için teklif edilen muazzam paraları reddetme nedeni ve üç yıldır beklenen yeni albümü hakkında açıklamalarda bulundu. Super Bowl arasında sahne almayı ABD'deki ırkçı adaletsizliği milli marş sırasında diz çökerek protesto edince Başkan Donald Trump tarafından hedef gösterilen eski NFL oyuncusu Colin Kaepernick'le dayanışmak için mi reddettiği sorusunu "Kesinlikle, evet" diye yanıtlayan Rihanna,  şunları söyledi:

'BUNDAN BENİM İNSANLARIM KAZANMAYACAK'

"Bunu göze alamazdım. Ne için alaydım? Bundan kim kazanacak? Benim insanlarım değil. Ben bir hain, bir işbirlikçi olamam. O organizasyon içinde hiç mi hiç uyuşmadığım şeyler varken gidip onlara hizmet edecek değilim." Trump'ın milli marş sırasında diz çöktüğü için Kaepernick'in Amerikan futbolu hayatının bitirilmesine yönelik baskılarına, kendisinin seçim kampanyasını finanse etmiş NFL'in mülti milyarder takım sahipleri boyun eğmişti. 

10/10/2019 14:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber, kıbrıs, rihanna, super, bowl
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.