ABD'de yağmacılar, emekli polisi öldürdü

ABD’nin St.Louis kentinde yağmacılar bir mağazayı korumaya çalışan emekli polis David Dorn’u öldürdü. ABD Başkanı Donald Trump da, Dorn’un hayatını kaybetmesini kınadı.

ads ads ads ads
03/06/2020
HK

ads
ABD'de yağmacılar, emekli polisi öldürdü

ABD’de siyahi George Floyd’un öldürülmesinin ardından başlayan olaylar giderek şiddetini arttırıyor. Beyaz Saray önünde de gerçekleştirilen eylemler ülke geneline yayıldı. İsyan ateşine dönen protestolarda mağazalar yağmalanıyor.

ABD'nin St.Louis kentinde bir mağazayı yağmacılara karşı korumaya çalışan emekli polis David Dorn öldürüldü. Polis, mağazanın önündeki kaldırımda hayatını kaybeden 77 yaşındaki emekli polisin ölümüne ilişkin soruşturma başlattı.

Şu ana kadar herhangi bir gözaltı yapılamadığını aktaran polis, Dorn’un ölümüne ilişkin zanlıların yakalanmasına yardımcı olanlara 10 bin dolar ödül verileceğini duyurdu.

TRUMP’DA DORN PAYLAŞIMI

ABD Başkanı Donald Trump da, Dorn’un hayatını kaybetmesini kınadı. Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Trump, “Yağmacılar tarafından vahşice vurulan ve öldürülen David Dorn’un ailesine büyük saygı duyuyoruz. Polis memurlarımızı, belki de her zamankinden daha fazla onurlandırıyoruz” ifadelerini kullandı.

03/06/2020 10:57
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ABD, amerika, polis, yağmacı, emekli polis, George Floyd
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.