ABD'den yeni önlemler

ads ads ads ads
13/10/2021

ads
ABD'den yeni önlemler

ABD'de bazı özel şirketlerin tedarik zincirinde aksaklık yaşanmaması için 24 saat çalışacakları açıklandı.

ABD Başkanı Joe Biden'ın bugün Beyaz Saray'da küresel tedarik zinciri konusunda Walmart Üst Yöneticisi (CEO) John Furner, FedEx Lojistik CEO'su Udo Lange and UPS ABD Operasyonlar Müdürü Nando Cesarone ile yapacağı görüşme öncesi bir Beyaz Saray yetkilisi gazetecilere telekonferans yoluyla açıklamalarda bulundu.

İsminin açıklanmasını istemeyen yetkili, tedarik zincirinin temelde özel sektörün elinde olduğunu ve sıkıntıların giderilmesi için özel şirketleri adım atmaya çağırdıklarını belirterek, "ABD'deki en büyük 3 taşıma şirketi Walmart, FedEx ve UPS, 7 gün 24 saat çalışma usulüne geçmek için taahhüt verdi." ifadesini kullandı.

UPS ve FedEx'in 2020'de ABD'deki kargo taşımacılığı pazarının yüzde 40'ına hakim olduğuna vurgu yapan yetkili, Target, Samsung ve Home Depot gibi perakende devlerinin de yakında 7/24 çalışma usulüne geçeceğini kaydetti.

Yetkili ABD'deki önemli limanların da tedarik zincirindeki sorunların giderilmesi için yardımcı olduğunu belirterek, Los Angeles limanının 7/24 çalışmaya geçeceğini California'daki Long Beach limanının ise son 3 haftadır bu şekilde çalıştığını aktardı.

13/10/2021 21:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ABD’den yeni önlemler,
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.