Acer yeni Predator Helios model laptoplarını tanıttı!

ads ads ads ads
14/04/2019

ads
Acer yeni Predator Helios model laptoplarını tanıttı!

Acer'ın Predator Helios 300 modeli, orta seviye oyuncu dizüstü bilgisayarlarında çıtayı yükseltirken, Predator Helios 700 dizüstü bilgisayarı ise gelişmiş soğutma performansı ile dikkat çekiyor. Detaylar haberimizde.

Tayvan merkezli bir bilgisayar ve donanım üreticisi Acer, ABD'de gerçekleştirdiği etkinlikte yeni oyuncu ürünlerini tanıttı. Bunlar arasında dizüstü bilgisayarlar olduğu gibi masaüstü bilgisayar, monitör, kulaklık, klavye, fare ve hatta sırt çantası bile bulunuyordu. Fakat en büyük ilgiyi Predator Helios 700 ve Predator Helios 300 ürünleri gördü.

Tayvan merkezli şirket Acer, New York'ta düzenlediği next@Acer global basın konferansında iki yeni Predator Helios oyuncu dizüstü bilgisayarı modeli tanıttı.

Windows 10 işletim sistemli dizüstü bilgisayarlar oyuncuları rakiplerinin önüne taşıyacak yeni teknolojiler ve tasarım özellikleri ile adeta kullanıcıları büyülüyor. Fakat bu ürünlerin içinde en büyük ilgiyi Predator Helios 700 ve Predator Helios 300 ürünlerinin gördüğünü söyleyebiliriz.

Acer'ın yeni Predator Helios 700 modelinden bahsedecek olursak; öne doğru kayabilen benzersiz HyperDrift klavye yer alıyor. Bu klavye, dizüstü bilgisayarın üst kısmına doğrudan hava akımının artmasını sağlayarak oyunculara güçlü bileşenlerin potansiyelini sonuna kadar zorlama imkanı sunuyor. Cihazın termal sisteminin bir parçası olan HyperDrift klavye, iki adet 3D fan, beş adet ısı borusu, bir buhar bölmesi ve Acer'in soğutma teknolojisinden meydana geliyor.

Klavye öne kaydırıldığında üstte ve ekranın altında iki adet ek hava girişi açılıyor. Cam paneli üzerinden dizüstü bilgisayarın ısı borularını da görülebiliyor. Öne doğru kayan klavye daha yakına geldiği için oyuncular, 17 inç ekrana daha uygun bir mesafeden bakabiliyor.

Windows 10 işletim sistemli ve her tuşunda ayrı RGB aydınlatma bulunan dizüstü bilgisayarda, oyun içinde yapılan hareketler klavyenin aydınlatmasına yansıyor.

14/04/2019 17:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Acer yeni Predator Helios model laptoplarını tanıttı!, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.