Acun Ilıcalı büyük sürprizi açıkladı: Dünyada bir ilk olacak!

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2020'nin 128'inci bölümüne, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın açıklamaları damga vurdu. Survivor final haftasında neler olacak? İşte gün gün yaşanacaklar...

ads ads ads ads
07/07/2020

ads
Acun Ilıcalı büyük sürprizi açıkladı: Dünyada bir ilk olacak!

Survivor 2020'de 6 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlanan konsey toplantısında açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Dünyada bir ilk olacak" diyerek büyük sürprizi açıkladı.

Survivor'da dün akşam dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Çekişmeli geçen final oyununu Sercan Yıldırım kazandı. Daha önce eleme potasına Berkan Karabulut'u sokan futbolcu, SMS'e çıkacak bir ismi daha belirledi. Sercan, "Ya stratejik ya duygusal bakacaktım. Üzülerek söylüyorum; Yasin" diyerek, eleme adayı olarak Yasin Obuz'u gösterdi.

Acun Ilıcalı'nın final haftasıyla ilgili açıklamaları şöyle: Survivor'da son hafta değişik şeyler yaşayacağımızı söylemiştim. Siz de merak ettiniz, ettiniz ve son haftayı anlatmanın zamanı geldi. 'Bir ilki yaşayacaksınız' dedim. Son 4'e kalan yarışmacılar bu ilki yaşayacak. Hiçbir Survivor'da yapılmamış bir şeyi ilk defa yapacağız. Son 4 yarışmacı kaldığı zaman Dominik'teki oyun canlı olarak yayınlanacak. Parkurda siz mücadele ederken bütün Türkiye bu oyunu canlı olarak seyredecek ve oyundan sonraki konsey de canlı olacak. Müthiş iki gün sizi bekliyor. Canlı yayınlanan bir oyun çekeceğiz, ikinci gün yine canlı olarak yayınlanacak bir oyun (10 Temmuz Cuma ve 11 Temmuz Cumartesi) çekeceğiz. Daha sonraki konseyler de yine canlı yayınlanacak. Canlı yayında bir eleme olacak ve üç yarışmacı kalacak. Biri elendikten sonra kalan üç yarışmacı, 'yüzleşme' dediğimiz konseye çıkacak (12 Temmuz Pazar). Bu konseyde yarışmacılar, yapılacak bağlantı ile Survivor'ın eski yarışmacılarıyla buluşacak. Bu üç yarışmacının oylamasının yaşanacağı geceden sonra canlı yayında Survivor'ın iki finalisti ortaya çıkacak. Asıl o bölüme geliyorum. İki yarışmacı ortaya çıktıktan sonra benimle birlikte gece uçağa binecekler ve 13 Temmuz akşamı Türkiye'de yapılacak büyük finale doğru birlikte yola çıkacağız.

07/07/2020 14:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Acun Ilıcalı, Survivor, Türkiye
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

YKS'ye başvuru sayısı yarım milyon düştü! Eğitim uzmanı değerlendirdi

HK TÜRKİYE

8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak üniversite sınavına başvuranların sayısı, geçen yıla göre yarım milyon azaldı. Özellikle üniversite öğrencisi, üniversite mezunu gibi bazı mezun kategorilerinde başvurular yarı yarıya düştü. Sınava giren 12. sınıf öğrenci sayısında ise 224 binlik bir artış var. Peki bu durum, sınavı nasıl etkileyecek? Eğitim Uzmanı Salim Ünsal değerlendirdi.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.