Acun Ilıcalı ile Hadise'nin kahkahaya boğan aşk atışması

O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Acun Ilıcalı'nın, Dodan'la aşk yaşadığı dedikoduları çıkan Hadise'ye söylediği söz güldürdü.

ads ads ads ads
06/11/2017

ads
Acun Ilıcalı ile Hadise'nin kahkahaya boğan aşk atışması

O Ses Türkiye'nin geçen sezonki şampiyonu Dodan ile Hadise arasında aşk iddiaları ortaya atılmış, ünlü şarkıcı ise bu söylentiyi kesin bir dille yalanlamıştı. Bu aşk dedikodusundan kısa süre sonra yayınlanan O Ses Türkiye'de ise, Acun Ilıcalı'nın Hadise'ye yaptığı aşk esprileri dikkat çekti. Yarışmacı seçimi sırasında Hadise'nin 'Bir şey açıklamak istiyorum' sözü üzerine Acun Ilıcalı, Murat Boz ve Gökhan'ın esprileri ortalığı karıştırdı. Acun Ilıcalı ise, Hadise'nin geçtiğimiz yıllarda O Ses Türkiye'de söylediği 'Ben bir aşk kadınıyım' sözüne atıfta bulunarak, "Artık açıkla" dedi. Gökhan ve Murat Boz'un ise Hadise'ye aşk itirafı imaları herkesi kahkahaya boğdu.

"SENDEN MANŞETLİK BÜYÜK BİR AŞK BEKLİYORUZ"

Acun Ilıcalı Hadise'den manşetlik bir aşk beklediklerini söyledi. Acun, "Ben Hadise'nin aşık olmamasından çok mutluyum. O bizim prensesimiz ve kıskanıyoruz. Aşık olunca konsantrasyonun dağılıyor, kafan bir yerlere gidiyor. Ama en kısa zamanda senden manşetlik büyük bir aşk bekliyoruz" dedi. Bu espriler karşısında şaşırtan Hadise ise, "Ben aşık olsam herkesten siz bilirsiniz. Siz benim en yakınlarımsınız" dedi. 

06/11/2017 09:20
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Acun Ilıcalı, hadise
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.