Acun Ilıcalı'dan canlı yayında Batuhan Karacakaya açıklaması!

ads ads ads ads
01/07/2022

ads
Acun Ilıcalı'dan canlı yayında Batuhan Karacakaya açıklaması!

Ocak ayında başlayan Survivor All Star'da yaklaşık altı aylık kıyasıya mücadele sona erdi. Sonuç canlı yayında açıklanırken, SMS oylaması sonucu gülen taraf Nisa Bölükbaşı oldu. Bir önceki All Star'da mutlu sona ulaşan Adem Kılıçcı'yı geride bırakan Nisa, iddialı rakipleri arasında sürpriz şekilde şampiyonluk kupasını kaldırdı.

"NİSA'NIN OYU BATUHAN'IN ÜÇ KATI"

Büyük finalin ardından 'Survivor Ekstra' programına katılan Acun Ilıcalı, oylama hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu ve Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın 'Hakkımız yendi' iddiasına cevap verdi.

Oylamayla ilgili şunu söyleyebilirim; Batuhan'ın hakkı yenmedi. Bunu garanti edebilirim çünkü Nisa, Batuhan'ın üç katına yakın oy aldı. Batuhan'ın annesi 'Hakkımı yendi' diyor, ne hakkı yenmiş? Batuhan'ı severim ama hayatında üç oylamaya girmiş, ikisinde elenmiş. Oğlunun emeğinin çalındığını düşünüyorsa, Nisa'nın oyu Batuhan'ın üç katı. Kim oğlunun hakkını yemiş, neden yesin?

"HER OYLAMADA ELENMİŞSİN"

Sevilen yarışmanın yapımcısı, "Batuhan çok iyi bir yarışmacı ve Survivor'ı bu kadar hırs yapan arkadaşımız aslında hatayı da hırs yapmasında, kafayı 'Birinci olacağım' diye takmasında arasın. Noterden başka bir kurum yok değil mi? Noter sonucu getiriyor ve biz açıklıyoruz. Sen 10 oylamadan galip çıkarsın da burada elenirsin, o zaman biz de 'Burada enteresan bir şey oldu' diyerek inceleriz. Çıktığın oylama yok, her oylamada elenmişsin. Sonra da 'Hakkım yendi' diyorsun" ifadelerini kullandı.

'MEKTUP' CEVABI!

Survivor Batuhan'ın "Benim de bir mektubum var … Bekleyin" mesajına değinen Ilıcalı, "Twitter'dan yazmış. Mektubunu bekliyorum. O mektuba da gerekli cevabı veririz, merak etmesin" dedi.

"NAMUSUMUZA DİL UZATANI AFFETMEM"

Acun Ilıcalı, "Yıllar önce bir kadın (Merve Büyüksaraç) çıktı, iddialarda bulundu. Mahkemeye verdim. Ofisime kadar geldiler, 'Mahkemeyi geri çek' diye rica ettiler. Herkesi affederim ama 'Namusumuzu dil uzatanı affetmem' dedim. Çatır çatır kazandım. Bütün Türkiye bunu gördü. Hiç kimsenin hakkı bir gram yenmez. Ben çok hata yaptım, kasti bir şey yapmadım. Birisini üzdüysem de telafi ettim. Seninle ne işimiz var! Neden hakkını yiyelim? Herkes haddini bilecek. Benim kırmızı çizgilerim belli. Abuk sabuk iddia, iftira... Bunları kusura bakmayın kabul etmem. Yaptığım iyilikleri hiçbir zaman söylemeyeceğim. Yarışmacılarımız çok iyi biliyor ki Acun abileri her zaman onları elinden geldiği kadar destekliyor. Ne deseler yaparım. Benim için değerli insanlar. Herkesi de bir kez daha uyarayım. Kendi aranızda istediğiniz konuşabilirsiniz" ifadelerini kullandı

"GİTTİ OĞLUMUN EMEKLERİ"

Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya, hesabını kapatmadan önce Twitter'da çok konuşulan şu paylaşımı yapmıştı:

Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım, çırpındım. 'Oğlumun yine hakkı yenecek' dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri.

01/07/2022 13:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Acun Ilıcalı, Batuhan Karacakaya
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.