Acun Ilıcalı'dan MasterChef Uğur açıklaması: Bunu kimseye anlatamazdık

MasterChef Türkiye'de Uğur Yılmaz Deniz eski sosyal medya paylaşımlarının ortaya çıkmasıyla diskalifiye edildi.

ads ads ads ads
01/12/2020

ads
Acun Ilıcalı'dan MasterChef Uğur açıklaması: Bunu kimseye anlatamazdık

MasterChef Türkiye'de Uğur Yılmaz Deniz eski sosyal medya paylaşımlarının ortaya çıkmasıyla diskalifiye edildi. Magazin ve sosyal medya gündemine damga vuran olay sonrası Acun Ilıcalı, konuyla ilgili yeni açıklama yaptı. "Kendisini ifade etmesine imkân tanıdık" diyen Ilıcalı, "Küfürler üzerine bizim tepkisiz kalmamız, küfre sahip çıktığımız anlamı taşıyacaktı. Bunu kimseye anlatamazdık" diye konuştu.

MasterChef Türkiye'de eski sosyal medya paylaşımları nedeniyle MasterChef Uğur yarışmadan disklifiye edildi.

Yarışma jürisi tarafından karar yüzüne açıklanan Uğur Yılmaz Deniz, gözyaşlarına hakim olamadı ve herkesten özür diledi.

Gelişmelerin ardından Hürriyet'ten Ahmet Hakan'ın haberine göre Acun Ilıcalı konu hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı şu ifadeleri kullandı: "Uğur’un ettiği küfürler, kitlesel bir nitelik taşımasaydı belki durum toparlanabilirdi. Ama o küfür üzerine bizim tepkisiz kalmamız, küfre sahip çıktığımız anlamı taşıyacaktı. Bunu kimseye anlatamazdık."

"Uğur’u ekranda uğurlarken... Kendisini ifade etmesine imkân tanıdık. Amacımız Uğur’un yaşadığı derin pişmanlığı kamuoyuna yansıtmasını sağlamaktı. Bu amacımızı sağladık."
"Biz her zaman yarışmacılarımıza sahip çıkıyoruz. Uğur şu anda mutlu. Mutluluğunu da ifade ediyor. Tüm toplumu etkileyen samimi pişmanlıktan sonra Uğur bu konuyla ilgili bir mağduriyet yaşarsa ben yanında yer alırım."

01/12/2020 10:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Acun Ilıcalı, uğur Yılmaz Deniz, MasterChef, Türkiye
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.